Novi Duster SUV – motori

Motori za novi Dacia Duster

   

Dostupni motori

ESSENTIAL
ESSENTIAL
EXPRESSION
EXPRESSION
JOURNEY
JOURNEY

EUROSUPER_LPG (1)

1.0 TCe 100 ECO-G
1.0 TCe 90 FAP
1.3 TCe 150 EDC
1.5 Blue dCi 115
1.5 Blue dCi 115 4x4

Specifikacije – detaljan prikaz

Izračunajte koliko možete uštedjeti uz ECO-G!

Široka ponuda za sve vaše potrebe

Novi Duster ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: štednja

Novo vozilo Dacia Duster sada je dostupno s Dacia dvogorivnim benzinskim motorom i LPG motorom: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži 2 spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje novog vozila Dacia Duster. Motor ECO-G, s turbompunjačem i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6, novo vozilo Dacia Duster spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu. Njihovi remeni razdjelnog sustava omogućuju vam uštedu na proračunu za redovito održavanje. Baš pametno!

TCe 90

Svakodnevna bezbrižnost

 

Motor najnovije generacije s 3 cilindra i turbopunjačem od 90 KS pruža ekološki prihvatljiviji, ugodniji i dinamičniji doživljaj vožnje. Dostupan je s ručnim mjenjačem sa 6 brzina i pogonom na 2 kotača.

TCe 130

Svestranost i performanse

 

Uz podršku 240 Nm okretnog momenta ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem od 130 KS omogućuje vam kontroliranu potrošnju goriva, zajedno s responzivnim i neometanim doživljajem vožnje. Dostupan je s pogonom na 2 kotača i ručnim mjenjačem sa 6 brzina.

TCe 150 4x4

Užitak u vožnji na svim terenima

 

Ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem od 150 KS generira 250 Nm okretnog momenta kako bi vam pružio i užitak u vožnji i performanse. Dostupan je s pogonom na 4 kotača i ručnim mjenjačem. Čak i pri vožnji neutabanim putom!

TCe 150 EDC

Uživanje u vožnji i udobnost

 

U verziji s pogonom na dva kotača ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem od 150 KS sada je dostupan s automatskim mjenjačem sa 6 brzina i dvostrukom spojkom. Vrhunske besprijekorne, zabavne performanse na cijelom putovanju.

Novi Duster – dizel

dCi 115

Učinkovitost i svestranost

U kombinaciji s ručnim mjenjačem sa 6 brzina ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem dostupan je s pogonom na 2 ili 4 kotača. Spoj je snage i svestranosti, a ujedno vam i pomaže u kontroli potrošnje goriva. Čak i na dalekim putovanjima!

Jeste li spremni voziti novi Dacia Duster?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više