Gradski auto Sandero

Sandero


Sandero
Sandero već od 15.350 €

+ 6 godina jamstva
+ 3 godine održavanja
Sandero
Sandero 1.0 ECO-G 100 već od 15.950 €
+ Petrol kartica vjernosti s 15 % popusta do 2.000 litara LPG goriva
+ 6 godina jamstva

Agilan i robustan gradski auto

Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn s modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjosti svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još ugodnije.
Gradski auto Sandero – prednji kraj
Robustan i upadljiv izgled: sprijeda...
LED kratka svjetla, redizajnirani poklopac motora vozila i branik, osvježene rešetke hladnjaka itd. Prednji kraj vozila Sandero ističe se svojim fluidnim i jasnim linijama.
Gradski auto Sandero – vanjski profil
...sa strane...
Redizajniranim ručkama na vratima, osvrtnim zrcalima, radio antenom na stražnjem dijelu krova i potpuno integriranim lukovima kotača, Sandero odiše svojim modernim stilom od prednjeg do stražnjeg kraja.
Gradski automobil Sandero – stražnja strana izvana
... i sa stražnje strane
Moderan i robustan izgled naglašen je novim stražnjim svjetlima u obliku slova Y, osvježenim stražnjim branikom i vratima prtljažnika s ugrađenim gumbom za otvaranje.
Sandero – unutrašnjost
Udobnost prije svega!
Još udobnija osvježena prednja sjedala, prostraniji putnički prostor s više mjesta za ramena i koljena, izdašni pretinci i prtljažni prostor i drugo. Putovanje je odlično u vozilu Sandero!

Ugodno iskustvo u vozilu

Udobnost

Sandero – redizajnirana instrumentna ploča
Redizajnirana instrumentna ploča
Novi dizajn instrumentne ploče spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu kako bi vam iskustvo unutar vozila Sandero bilo jednostavnije.
Sandero – prilagodljiv upravljač
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.
Sandero – optimalna toplinska udobnost
Optimalna toplinska udobnost
Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tijekom putovanja.

Ugodno iskustvo u vozilu

Unutrašnji prostor

Sandero – putnički prostor
Udoban putnički prostor
Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u stražnjem dijelu, vaši će se putnici u vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.
Sandero – pretinci na središnjoj konzoli
Pametni pretinci za odlaganje
Telefon, ključevi, naočale, novčanik... Jednostavno organizirajte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli vozila Sandero.
Sandero – prtljažnik
Prostran prtljažnik
Ne morate više brinuti o tome koliko ste kovčega spakirali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete (potpuno natovareni) bezbrižno putovati.

Ugodno iskustvo u vozilu

Tehnologija

Sandero – električni servo-upravljač
Električni servo-upravljač
Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
Sandero – LED prednja svjetla
LED dnevna svjetla
Spušta li se mrak? LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje li padati kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.
Sandero – kartica slobodne ruke
Kartica slobodne ruke
Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Multimedija

Moderna tehnologija

Media Nav multimédia rendszer - Sandero
Media Nav*
Gledajte cestu i pronađite sve bitne informacije na velikom 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir pomoću bežičnog zrcaljenja pametnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka. Kvaliteta zvuka šest integriranih zvučnika sigurno će vas oduševiti.
Media Display multimédiás rendszer - Sandero
Media Display*
Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama pomoću velikog 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir putem zrcaljenja pametnog telefona. Neka vaša putovanja prati savršena glazba uz četiri integrirana zvučnika.
Dacia Media Control Sandero
Media Control i aplikacija Dacia Media Control
Novi sustav Media Control s radiom, Bluetooth® priključkom za telefon i integriranim 3,5-inčnim zaslonom za vozača omogućuje vam da kontrolirate audiosustav pomoću upravljača. Za jednostavnije korisničko iskustvo aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sustavu pomoću telefona i prikazivanje sučelja na zaslonu. 2 zvučnika ugrađena su u prednjim vratima.

* Kompatibilno s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™.


Sve je tu za vas

Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnost


Dimenzije

Gradsko vozilo savršenih dimenzija


Dizajn

Izrazite svoj stil!

Sandero

VERZIJA JOURNEY

Odaberite Sandero Journey
Otkrijte Sandero Journey, novu, udobniju i elegantniju verziju.

Verzija ECO-G

Hibridna tehnologija Odaberite LPG
Sandero dolazi u benzinskoj (TCe 90) ili LPG/benzinskoj dvogorivnoj verziji (ECO-G 100). Odmah se informirajte o prednostima LPG-a, prije no što donesete odluku!  

Dacia Sandero detaljnije

Sandero
Sandero - dodatna oprema
Sandero - verzije
Sandero - verzije

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Dacia modele

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster