Dacia Duster

Novi Duster


Provjerite posebnu ponudu

Odvezite Novi Duster

Uz posebne uvjete financiranja: 
  • 0% kamata
  • 6 godina jamstva
Više o ponudi

Navedena ponuda odnosi se na sve verzije modela novi Dacia Duster pri kupnji uz Mobilize Financial Services. Mobilize Financial Services je lokalni komercijalni naziv tvrtke RCI USLUGE d.o.o. koja svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing Croatia d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d. 

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Fiksna kamatna stopa za financiranje u € iznosi 0,00%, naknada za sklapanje ugovora iznosi 1,00% od maloprodajne cijene vozila (naknada za sklapanje ugovora za potrošače iznosi 160,00 €). Razdoblje financiranja je 24 mjeseci, učešće iznosi 33,00% od maloprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od maloprodajne cijene vozila. Leasing rata je godišnja te se plaća do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga, odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja.  

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu s potrošačem na temelju maloprodajne preporučene cijene za verziju novi Dacia Duster Essential 1.0 ECO-G 100: Kod financiranja putem financijskog leasinga, ako maloprodajna preporučena cijena iznosi 19.500,00 €, s uključenim PDV-om i PPMV-om (ako je isti primjenjiv), u tom slučaju učešće iznosi 6,435 €, a iznos financiranja je 13.065,00 €. Za financiranje u trajanju od 24 mjeseci fiksna kamatna stopa iznosi 0,00%. Naknada za sklapanje ugovora iznosi 160,00 €, a efektivna kamatna stopa iznosi 0,81%. Naknada za sklapanje ugovora i učešće plaćaju se prema Pozivu na plaćanje , a leasing rate u iznosu od 6.435,00 € i otkupna vrijednost u iznosu od 195,00 € plaćaju se do datuma dospijeća navedenog na obavijesti o dospijeću/računu. Ukupan iznos naknada koji potrošač treba platiti ako koristi opciju kupnje u iznosu otkupne vrijednosti je 19.660,00 €. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. definira konačne uvjete leasinga odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja. Ponuda vrijedi za fizičke osobe i uključuje 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. 

Potrošnja goriva u mješovitoj vožnji: 5,0 – 8,1 l/100 km. Emisija CO2: 112-147 g/km. Slika vozila je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  Dizajn

VIŠE DUSTER NEGO IKAD

140 KS
hibridni motor
4X4
način rada
6
točaka za pričvršćivanje dodatne opreme - YouClip
10,1"
središnji zaslon          

POGLEDAJTE SVAKI KUT DUSTER VOZILA U 3D NAČINU

Prilagodite Dacia Duster svom ukusu.
Novi Duster

Pogonski sklopovi Sada dostupan i kao HYBRID!
UŽIVAJTE U BEZBRIŽNOSTI BEZ PUNJENJA

Po prvi puta Duster ima hibridni pogonski sklop snage 140 KS. Uživajte u dinamičnom motoru bez stresa oko punjenja. Do 80% gradske vožnje možete voziti na elektični pogon i smanjiti potrošnju goriva do 40%*.   

*Tijekom gradske vožnje, u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom.
ŠIROK IZBOR POGONSKIH SKLOPOVA
HYBRID 140
Tehnologija
Full hybrid - Benzinski i električni
PREDNOST
Vožnja na 100% električni pogon do 80% vremena

*u urbanom okruženju
BATERIJA/DOMET VOŽNJE
Baterija od 230V s automatskim punjenjem*

*punite svoje vozilo kada usporavate i kočite
POTROŠNJA GORIVA/EMISIJE
Ušteda goriva do 40%*

*tijekom vožnje u gradu, u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom

TCE 130
Tehnologija
Mild hybrid - Benzinski i električni
PREDNOST
Električna pomoć motoru s unutarnjim sagorjevanjem*
*Efikasni startovi i ubrzanja: snažnija i ekonomičnija vožnja.
BATERIJA/DOMET VOŽNJE
Baterija od 48V s automatskim punjenjem*
*Punite svoje vozilo kada usporavate i kočite.
POTROŠNJA GORIVA/EMISIJE
Ušteda goriva do 10%*

*Tijekom vožnje u gradu, u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom.
ECO-G 100
Tehnologija
ECO-G: Benzin ili LPG*
*LPG = Tekući naftni plin

PREDNOST
LPG je jeftiniji. U pogledu potrošnje naša tehnologija ECO-G omogućuje uštedu goriva do 40 % u usporedbi s benzinskim vozilom.


BATERIJA/DOMET VOŽNJE
Kombinirani domet vožnje do 1.300 km*

*S dvije posude i automatskim i ručnim prebacivanjem na LPG.
POTROŠNJA GORIVA/EMISIJE
-10% emisija CO₂*

*I 90% smanjenje emisija sitnih čestica u usporedbi s ekvivalentnim benzinskim motorom.

4X4

PRAVI TERENAC

VODEĆI MEĐU TERENCIMA
Do 217 mm razmaka od tla, prilazni kut veći od 30° za uspon na padine s pogonom na sva četiri kotača, materijali otporni na ogrebotine. Uvijek vjeran svojem SUV DNK, Duster ima izvrsne performanse pravog terenca.
NA SVIM TERENIMA
U inačici 4x4, Duster vam omogućuje da se u tren oka snađete u svakoj situaciji odabirući neki novi način vožnje!

Praktičnost

Optimizirajte unutrašnjost vozila

YOUCLIP NOVA PAMETNA OPREMA
YouClip je potpuno novi, jednostavan i praktičan sustav za čvrsto i sigurno odlaganje posebne dodatne opreme na za to predviđena mjesta u unutrašnjosti. Na pričvrsne elemente je moguće pričvrstiti stalak za tablet-računalo, vrećice za pohranu i držač pametnog telefona s bežičnim punjačem ili ih upotrijebiti kao 3 u 1 sustav (držač čaša, kukica za odlaganje torbe i pomična lampa).

Povezan

Multimedija

MEDIA NAV LIVE
Uvijek ažurirane karte i informacije o prometu u stvarnom vremenu na 10,1-inčnom ekranu u boji osjetljivom na dodir, povezane usluge, funkcija bežičnog povezivanja uz pomoć sustava Apple CarPlay™ i Android Auto™ te audiosustav Arkamys 3D sa šest zvučnika…i još mnogo mogućnosti personalizacije. Otkrijte naš novi multimedijski sustav Media Nav Live.
Multimedija
7" ZASLON PUTNOG RAČUNALA
Pratite sve informacije o vožnji i potrošnji na 7-inčnoj prilagodljivoj digitalnoj instrumentnoj ploči u boji.
Multimedija
10,1" MULTIMEDIJSKI ZASLON
Telefon, radio, GPS navigacija, poboljšani sustav 4X4 Monitor, multimedija, itd. Povežite svoj pametni telefon putem WiFi ili USB utičnica i pristupite svojim podacima pomoću žičanog zrcaljenja pametnog telefona.
Multimedija
VRHUNSKI ZVUK
Pristupite svojoj omiljenoj glazbi i maksimalno iskoristite 3D audio sustav koji je razvio Arkamys.
Multimedija
POVEZANA NAVIGACIJA
Vaša svakodnevna putovanja postala su lakša uz ažurirane europske karte i prometne informacije u stvarnom vremenu. 

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Duster je opremljen najnovijom generacijom sustava za pomoć u vožnji, jamčeći vašu sigurnost i glatko upravljanje.

Journey ili Extreme? Koji je za vas?


Okretnost u gradu s vozilom Duster Journey ili outdoor avanture s urbanim pustolovom Duster Extreme?

Dacia Duster Journey
Duster Journey - snalažljiv i u gradu

Putujte udobno svaki dan u Dusterovoj inačici Journey standardno opremljenoj navigacijom Media Nav Live, automatskom parkirnom kočnicom i bežičnim punjačem. 

Dacia Duster Extreme
Duster Extreme - urbani pustolov
Prepustite se svojim aktivnostima na otvorenom uz Duster Extreme, standardno opremljen perivim TEP Microcloud presvlakama, gumenim tepisima, modularnim krovnim nosačima i 3-u-1 YouClip elementima (držač za čaše, lampa, kuka). 


Više informacija o vozilu Dacia Duster

Novi Duster
Novi Duster - multimedija
Novi Duster - dodatna oprema
Novi Duster - hybrid

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  


Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger