VRHUNSKA OPREMLJENOST
NOVOG VOZILA DUSTER

Standardna oprema novog vozila Duster

Duster nudi pouzdanu vožnju sa svim potrebnim funkcijama za sigurnost i udobnost.

Novi izdržljivi materijal Starkle®
Sasvim novi Duster prvi je Dacia model koji na svojoj vanjskoj karoseriji ima Starkle® blatobrane. Starkle® je novi izdržljivi materijal koji sadrži do 20% ponovno upotrijebljenog polipropilena. Sastoji se od 20 % ponovno upotrijebljenog polipropilena i nije obojen, što znači da prilikom proizvodnje stvara manji ugljični otisak, a poseban efekt ogrebotine ili udubljenja čini manje vidljivima. Dacia je iz ekoloških razloga odlučila prestati upotrebljavati kožu i kromirane umetke u svim svojim modelima.
Do 20% plastike korištene u vozilu Duster je reciklirano.

Više informacija o vozilu Dacia Duster

Novi Duster
Novi Duster - multimedija
Novi Duster - dodatna oprema
Novi Duster - hybrid

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  


Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger