Duster dodatna oprema

Sve što trebate za personalizaciju vozila Dacia Duster.
KRENITE U AVANTURU
InNature ekskluzivni dodaci dizajnirani i kreirani za vas!
Sleep pack
Paket za spavanje "Sleep Pack"
Sleep Pack iz Dacia InNature linije dodatne opreme je 3 u 1 kutija sa sklopivim madracem. Jednostavna za postavljanje i uklanjanje, omogućuje vam da imate stolić za jelo pod pod zaštitnim rubom stražnjih vrata vašeg vozila. U manje od 2 minute možete razvući bračni krevet s ležajem dugim 190 cm i širokim do 130 cm u prostranoj unutrašnjosti vozila Duster.
Sjenila za zatamnjivanje
Sjenila za zatamnjivanje
Spavajte mirno u svom vozilu Dacia Duster, uz potpunu privatnost i zaštićeni od vanjske svjetlosti. Uz Sleep Pack, ovaj kompletan set sjenila za zatamnjivanje stvaraju gotovo potpunu tamu u unutrašnjosti vozila.
Krovni prtljažnik
Ekskluzivni Duster krovni prtljažnik
Prevozite glomazne stvari s krovnim prtljažnikom iz Dacia InNature linije dodatne opreme. S nosivošću i do 65 kg, može se koristiti na modularnim krovnim šipkama ili s dodatnim krovnim šipkama.

Vaš svakodnevni Duster
Ključna oprema za vas i za vašu obitelj.
Duster - Shark fin aerial
Shark antena
Dodir elegancije i dizajna s shark krovnom antenom koja se savršeno uklapa s vašim vozilom te je kompatibilna s Digital Audio Broadcasting (DAB). Jednostavno instalirajte krovne dodatke za transport, poput krovnog nosača ili krovne kutije.
Duster - Towbar bicycle rack
Nosač za bicikle na kuki za vuču
Moći ćete jednostavno i sigurno transportirati sve bicikle svoje obitelji, do 3 bicikla i ukupno 60 kg, bez potrebe za prilagodbama.

Youclip dodatak
Novi pametni dodatak u Dacia stilu.

Više informacija o vozilu Dacia Duster

Novi Duster
Novi Duster - multimedija
Novi Duster - dimenzije i modularnost
Novi Duster - hybrid

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  


Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger