Multimedijski sustavi vozila Duster

Nove značajke za olakšavanje svakodnevnog života.
Novi multimedijski sustav Media Nav Live
Pripremite se za povezano iskustvo vožnje kao nikada prije. Istražite Media Nav Live na praktičnom zaslonu na 10,1-inčnoj instrumentnoj ploči. S Media Nav Live osiguran je pristup nizu praktičnih, modernih i jednostavnih za korištenje značajki: Povezana navigacija, Povezane usluge, App Store, bežično zrcaljenje pametnog telefona, Arkamys 3D zvučni sustav.

  Novi multimedijski sustav Media Control
  Vaš pametni telefon pretvara se u ugradbeno računalo. Koristeći Dacia Media Control aplikaciju (dostupna za Android i iOS), povezujete telefon s višenamjenskim zaslonom u vozilu. Redizajnirano sučelje novog Dacia Media Control osigurava jednostavno korištenje najvažnijih funkcija. 

   Novi multimedijski sustav Media Display
   Krenite bezbrižno na put uz Media Display!
   S velikim 10,1-inčnim dodirnim zaslonom, novi Media Display omogućava vam lako upravljanje pozivima i glazbom. Uz to, iskoristite bežično zrcaljenje pametnog telefona kako biste na zaslonu prikazali sve svoje omiljene aplikacije. 

    Više informacija o vozilu Dacia Duster

    Novi Duster
    Novi Duster - oprema
    Novi Duster - dodatna oprema
    Novi Duster - hybrid

    Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

    Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

      


    Otkrijte ostale Dacia modele

    Sandero Stepway
    Sandero Stepway
    Jogger
    Jogger