Kad zapleše Dacia Duster

Dacia danas objavljuje ekskluzivnu snimku Dustera koji plešu u Zagrebu i Ljubljani. Općepoznatu vjernost i zadovoljstvo vlasnici Dustera ovaj su put nagradili pravom plesnom točkom!

Alt Image C29

Dacia Duster od samog početka diljem svijeta piše pravu priču o uspjehu. Na prvi pogled osvaja svojim agresivnim terenskim izgledom, a tijekom višegodišnje uporabe uvjerava niskim troškovima vlasništva i iznimnim terenskim sposobnostima. Vjeruje mu i Hrvatska gorska služba spašavanja.

 

S obzirom na to, ne iznenađuje dobar odziv ponosnih vlasnika Dacia Dustera s pogonom na dva i četiri kotača koji su se okupili na zagrebačkoj Kajzerici (stadionu NK Lokomotiva) u subotu, 11. lipnja. Njihova namjera bila je jasna: sa svojim Dusterima biti kreativni dio prvog automobilskog plesnog događaja „Duster Dancemob” u kojem će svojim vozilima širiti dobre vibracije ne samo u subotu na stadionu, nego i kasnije putem videa s cijelim svijetom.

 

Glazbeno nadahnuće za plesni događaj „Duster Dancemob” bio je popularni TV oglas za Daciju Duster u kojem je gledatelje oduševila izvedba glasovite pjesme grupe Queen „Another One Bites the Dust” obrađena kao „Another One Drives a Duster”.

 

TV oglas mnoge je gledatelje osvojio ne samo pamtljivom pjesmom, već i porukom da je Dacia Duster usprkos pristupačnoj cijeni predmet želja mnogih ljudi.

 

Kako su ponosni vlasnici uskladili svoje Dacia Dustere u plesnim koracima u ritmu pjesme „Another One Drives a Duster” možete premijerno pogledati u novom, upravo objavljenom videu na adresi: https://www.youtube.com/watch?v=T1IQbar7yhM