Dacia Duster

Motori

ECO-G: štednja

ECO-G 100
Novo vozilo Dacia Duster sada je dostupno s Dacia dvogorivnim benzinskim motorom i LPG motorom: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži 2 spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje novog vozila Dacia Duster. Motor ECO-G, s turbompunjačem i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6, novo vozilo Dacia Duster spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu. Njihovi remeni razdjelnog sustava omogućuju vam uštedu na proračunu za redovito održavanje. Baš pametno!
TCe 90
Svakodnevna bezbrižnost
Motor najnovije generacije s 3 cilindra i turbopunjačem od 90 KS pruža ekološki prihvatljiviji, ugodniji i dinamičniji doživljaj vožnje. Dostupan je s ručnim mjenjačem sa 6 brzina i pogonom na 2 kotača.    

TCe 150 EDC
Uživanje u vožnji i udobnost
U verziji s pogonom na dva kotača ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem od 150 KS sada je dostupan s automatskim mjenjačem sa 6 brzina i dvostrukom spojkom. Vrhunske besprijekorne, zabavne performanse na cijelom putovanju.

Učinkovitost i svestranost

DCI 115
Učinkovitost i svestranost
U kombinaciji s ručnim mjenjačem sa 6 brzina ovaj motor s 4 cilindra i turbopunjačem dostupan je s pogonom na 2 ili 4 kotača. Spoj je snage i svestranosti, a ujedno vam i pomaže u kontroli potrošnje goriva. Čak i na dalekim putovanjima!

Jeste li spremni voziti Dacia Duster?

Novi Duster
Novi Duster - dodatna oprema
Novi Duster - verzije

Otkrijte ostale Dacia modele

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger