Verzija

DUSTER JOURNEY+


AKTUALNA PONUDA

POTPUNO OPREMLJEN DACIA DUSTER S DIZELSKIM MOTOROM

- već od 22.490 €*
- 6 godina jamstva**
VIŠE INFORMACIJA
*Navedena je cijena neobvezujuća preporučena maloprodajna cijena , a uključuje PDV i PPMV te se odnosi na verziju Dacia Duster Journey+ 1.5 dCi 115.
**Jamstvo od 6 godina obuhvaća 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta.
Potrošnja u mješovitoj vožnji: 4,8 l/100 km. Emisije CO2: 125-127 g/km.
Za one koji žele otkriti ljepotu prirode i uhvatiti se u koštac s raznim izazovima, tu je bogato opremljena limitirana serija Dacia Duster Journey+.
Bilo da idete na pustolovne avanture u prirodi ili jednostavno trebate pouzdano vozilo za svakodnevnu upotrebu, ograničena serija Duster Journey+ će vas impresionirati svojim performansama, udobnošću i svestranošću. 


Oprema

POTPUNO OPREMLJENA VERZIJA


Jeste li spremni voziti Dacia Duster?

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  


Otkrijte ostale Dacia modele

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Jogger
Jogger