Dacia Jogger Extreme

Svestrano obiteljsko vozilo još robusnijeg izgleda


Extreme Novi način razmišljanja
Ima li nekog tko nikada nije zapeo u blatu ili snijegu bez automobila s pogonom na 4 kotača? Jogger Extreme s Extended Grip tehnologijom, za čvršće prianjanje na zahtjevnim terenima. Kada je Extended Grip aktivan, raspoređuje ubrzanje koje se prenosi s jednog kotača na drugi. Na taj način bez obzira na snijeg, pijesak ili blato, vaše gume bolje prijanjaju na tlu.    

Još odlučniji izgled

Specifičnim bojama prirode i linijama nadahnutim topografijom, Jogger Extreme utjelovljuje prirodu, kako iznutra, tako i izvana

Otporniji materijali


Ekskluzivna dodatna oprema InNature

Otkrijte InNature* dodatnu opremu koju je Dacia izumila i razvila samo za vas!
InNature EKSTREMNI DAN I NOĆ
Paket Sleep je prvi dodatak koji je lansiran u asortimanu dodataka InNature. Dostupan je za model Jogger s bilo kojim paketom opreme i omogućuje pretvaranje putničkog prostora u spavaću sobu u nekoliko minuta. 

Ovaj dodatak koji se može ukloniti kompatibilan je sa svim verzijama modela Jogger od samog početka prodaje. Da biste ga ugradili, prvo morate ukloniti sjedala u trećem redu iz verzije sa 7 sjedala. 

Kada je prtljažnik prekriven roll-top poklopcem, paket je skriven od pogleda i Jogger izgleda kao obična verzija s pet sjedala. Genijalan dizajn drvene kutije omogućuje pristup do 220 litara prtljažnog prostora, bez obzira na to je li krevet sklopiv ili razvučen. Zaštitni znak, osvijetljena sklopiva stražnja strana prtljažnika može se koristiti kao stol kada se izvuče. 

Podstavljeni sklopivi krevet je dugačak 190 cm i širok do 130 cm (između stražnjih vrata). Visina stropa iznad kreveta je ugodna, jer iznosi najmanje 60 cm. 
innature dodatna oprema Sleep paket
Za kompletiranje Sleep InNature paketa dostupni su sljedeći dodaci:
  • zamračne rolete za sve prozore koje pružaju tamu i intimu u spavaćoj sobi na kotačima, 
  • poseban šator koji se može genijalno pričvrstiti na Jogger s otvorenim vratima prtljažnika kako bi se osiguralo više životnog prostora.     
Paket Sleep - Komplet za kampiranje
Jogger Extreme - camping interior kit
Sleep Pack - Komplet za kampiranje
Krenite u prirodu! Odlučite se za ovaj komplet uz jednostavnu ugradnju i kompatibilnost s kutijom 3 u 1 i sklopivim madracem.
Zatamnjeni prozori
Jogger Extreme - Opaque blinds
Zatamnjivanje prozora - kompletan paket
Vaš Jogger je zaštićen od vanjskog svjetla, a vi ste zaštićeni od znatiželjnih očiju. Dodatak za zatamnjivanje, koji je lako instalirati i ukloniti, savršeno je prilagođen za svih 8 prozora vašeg Jogger vozila.
Tailgate šator - za 3 osobe
Jogger Extreme - Tailgate tent
Dacia jednosobni šator za 3 osobe
Savršen za vaše avanture s obitelji ili prijateljima, Šator Dacia pričvršćen je na vrata prtljažnika i postaje veliki prostor za boravak na stražnjem dijelu vašeg vozila.
*Paleta InNature dodataka uskoro će biti dostupna za sve verzije Joggera! 

Više informacija o vozilu Jogger Extreme


Otkrijte slična Dacia vozila...