New Dacia Jogger Hybrid

Jogger

SVE ŠTO JOGGER NUDI, SADA U HIBRIDU!
Uživajte u svim prednostima hibridne tehnologije, koja će vam omogućiti da do 80% gradske vožnje vozite u potpuno električnom načinu rada, uz smanjenje potrošnje goriva do 40%. Dacia hibridna tehnologija kombinacija je benzinskog motora i dva elektromotora koji su savršeno usklađeni za povećanje dometa vožnje i maksimalnu moguću učinkovitost rada.
S Jogger HYBRID 140 sve je jednostavno: baterija će se automatski puniti pomoću kinetičke energije. Tijekom usporavanja i kočenja, električni motor će pretvarati pogonsku silu u energiju za punjenje baterije. Automatski mjenjač će u kombinaciji sa sustavom upravljanja energijom optimizirati performanse i potrošnju vozila. 


Do 40%
smanjene potrošnje goriva
gradski ciklus u usporedbi s ekvivalentnim motorom s unutarnjim izgaranjem, ovisno o uvjetima vožnje 
Do 1/3
manje emisije CO2
u usporedbi s motorom s unutarnjim izgaranjem     

Za ekološku vožnju

100% electric start-up
100% električan start vozila
Pokretanjem vozila ćete se prepustiti potpunoj tišini - Jogger HYBRID 140 će pokretati na 100% električni pogon, koji će biti aktivan prvih nekoliko kilometara kako bi vam omogućio dinamičnije ubrzanje. Vozilo će se automatski prebaciti na benzinski motor nakon nekoliko kilometara ili prije ako je potrebno. 

Uživajt ćete u prednostima automatske optimizacije izvora energije.
Eco Mode
Eco Mode
Opcija "Eco mode" za još ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju vožnju! 

"Eco mode" daje prednost električnoj vožnji i omogućuje vam smanjenje ugljičnog otiska i potrošnje goriva. 
Automatic gearbox
Automatski mjenjač
Otkrijte jedinu verziju Joggera koja će biti opremljena automatskim mjenjačem. 

Mijenjat ćete brzine glatko i u pravom trenutku ovisno o vašem stilu vožnje. Isprobat ćete optimalnu ravnotežu između električne vožnje i vožnje motorom s unutarnjim izgaranjem.
Slow down and charge up!
Automatsko punjenje tijekom vožnje
Hibridna tehnologija omogućavat će povrat velikog dijela kinetičke energije koju vozilo s motorom s unutarnjim izgaranjem inače gubi prilikom kočenja.
Moći ćete birati između dva načina vožnje: 
  • standardni način vožnje "D mode" omogućuje kočenje kao kod vozila s motorom s unutarnjim izgaranjem; 
  • način vožnje "B mode" idealan je za istraživanje grada ili odmor u planinama, jer obnavlja energiju tijekom kočenja ili usporavanja, što vam omogućuje dulje uživanje u prednostima hibrida. 
140 hybrid engine
Pogon: HYBRID 140
Zahvaljujući dizajnu motora, koji je će biti kombinacija dva elektromotora, motora s unutarnjim izgaranjem i električne baterije, Jogger HYBRID 140 moći će se pohvaliti s: 
  • odzivom i dinamičnim pokretanjem; 
  • manjom potrošnjom goriva;
  • manjim ugljičnim otiskom.

Optimalno iskustvo vožnje

Jogger hybrid - modularité
MODULARNI DIZAJN
Uživanje u prednostima hibridne tehnologije bez gubitka fleksibilnosti i udobnosti vozila Jogger.
Jogger hybrid - barres de toit
KROVNI NOSAČI
Trebate dodatni prostor za pohranu? Kod Jogger HYBRID 140 ćete moći koristiti modularne uzdužne krovne nosače za brzu ugradnju opreme ili krovne kutije. 
Jogger hybrid - systèmes multimèdias
MULTIMEDIJA
Iskoristite mogućnosti multimedijskog sustava Media Display ili čak Media Nav*. 

*Vozilo će biti dostupno u izvedbi Extreme, gdje će biti dostupan multimedijski sustav Media Display, kao i Media Nav kao opcija.     

Jeste li spremni voziti Dacia Jogger?

Novi Jogger - verzije
Novi Jogger
Novi Jogger - motori
Novi Jogger - verzije

Slike na internetskoj stranici  www.dacia.hr  simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internetskoj stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Otkrijte ostale Dacia modele

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster