Konceptno vozilo Manifesto

Konceptno vozilo Manifesto
Otkrijte važnost sutrašnjice
Dacia predstavlja najnoviji konceptni automobil: Manifesto je savršeno utjelovljenje vrijednosti marke. To je esencijalno vozilo robusnog i ekološki pametnog dizajna koje će ubrzo napredovati u svim smjerovima.
S ovim konceptnim automobilom produbljujemo vezu s prirodom, stvarajući jednostavan i pristupačan način za uživanje na svježem zraku, bilo za posao ili za zabavu.
Dacia Manifesto concept car
Manifesto je izrazito kompaktan i potpuno otvoren SUV u kojem se putnici mogu stopiti s prirodom. Ovaj lagani, tihi suputnik prednost daje agilnosti nad brzinom. S takvom vrstom vozila možete npr. jednostavno dostaviti zalihe u planinska skloništa ili posjetiti neki objekt na otvorenom.

Manifesto neće biti dostupan u prodaji, ali prikazuje sve naše inovacije, uključujući i one već prisutne u nekim našim modelima te uskoro dostupne na cijeloj paleti proizvoda, kao i one koje će uskoro biti lansirane ili pak one koje istražuju nove ideje i bit će otkrivene u nadolazećim godinama. 

Kroz Manifesto, Dacia ponovno potvrđuje svoju viziju osnovnog, cool, robusnog, pristupačnog i ekološki prihvatljivog vozila.     
Osnovno i cool
Pametna i pristupačna rješenja koja ispunjavaju vaše potrebe. Tako cool!
Robusno i outdoor
Robustan dizajn za sve terene koji će vas odvesti kamo god želite.
Eco-smart
Jer u Daciji, ekološki prihvatljivo i učinkovito idu ruku pod ruku.

Osnovno i cool

Naši automobili zadovoljavaju vaše potrebe, bez kompliciranih dodataka. Dizajniramo ekonomična, fleksibilna i svestrana rješenja koja se fokusiraju na ono što je najvažnije: ispunjavanje vaših potreba. Dacia znači pametno, pristupačno i cool.

Robusno i Outdoor

Volite li boravak na otvorenom? Došli ste na pravo mjesto. Naši automobili imaju reputaciju praktičnih, robusnih i pouzdanih bez obzira na uvjete na cesti. Radite li na otvorenom? Ili se možda jednostavno želite ponovno povezati s prirodom? Dacijin novi konceptni automobil je baš za vas.
ZA SVE TERENE
Manifesto ispunjava sve kriterije za terensku vožnju, s pogonom na 4 kotača, visokim razmakom od tla, velikim kotačima i karoserijom koja može izdržati čak i na najtežim terenima.
IZDRŽLJIV
Iznutra i izvana. Trenutno radimo na tome da naše interijere — uključujući podne prostirke i presvlake za sjedala — učinimo izdržljivijima i lakšima za čišćenje. Ova poboljšanja bit će predstavljena u našim modelima već sljedeće godine.
Želimo sudjelovati u svim vašim avanturama, pa smo uveli ove inovativne i praktične značajke:
Konceptno vozilo Manifesto - Pametan dizajn sjedala
Pametan dizajn sjedala
Presvlake sjedala mogu biti uklonjene ili transformirane jednim potezom u vreću za spavanje.
Konceptno vozilo Manifesto - Višenamjenski krov
Višenamjenski krov
Višenamjenski krov izuzetno je svestran. Sklapa se i ima podesive krovne nosače za nošenje svih vrsta prtljage. Unaprijeđeni višenamjenski krovni nosači već postoje na Sandero Stepwayu i Joggeru.
Konceptno vozilo Manifesto - Lakše prenošenje tereta
Lakše prenošenje tereta
I nosivost je važna. Osim što ga je lakše utovariti, konceptno vozilo opremljeno je vitlom koje vam pomaže pri rukovanju opremom i njenu zadržavanju na mjestu. Također smo osmislili mogućnost pretvaranja stražnjeg dijela konceptnog automobila u stol ili radni stol.

Eco-smart

Naša misija u Daciji je razviti ekološki prihvatljivije modele kroz ekonomičan i odgovoran dizajn. Za istraživanje svijeta bez ostavljanja traga, Manifesto ima izuzetno mali ugljični otisak. Ekonomičan i lagan konceptni automobil također predstavlja genijalne inovacije kao što su Starkle® i guma bez zraka.
Otkrijte također…
Manifesto
The Dacia philosophy
Filozofija marke Dacija
Dacia Spring
Električni Dacia Spring