SANDERO STEPWAY

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici. Otkrijte raspoložive motore za Dacia Sandero Stepway - LPG (plinski pogon) i benzinski motor.
štednja ECO-G 100
Sandero Stepway sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje vozila Sandero Stepway. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.
svestran TCE 90
Dostupna s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

Dacia Sandero Stepway detaljnije

Sandero Stepway
Sandero Stepway – dodatna oprema
Sandero Stepway – verzije
Sandero Stepway – verzije

Otkrijte ostale Dacia modele

Sandero
Sandero
Duster
Duster
Jogger
Jogger