OTKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj Dacia Sandero ponudom paketa dodatne opreme.

PAKET SPORT

ZAŠTITA SA STILOM
Najbolje ulaganje u zaštitu putnika i održavanje vrijednosti vaše nove Dacia zaštitne i moderne opreme. Da biste trajno zaštitili prtljažnik, opremite ga dodacima koji kombiniraju lijep dizajn i robusnost. Obloga praga prtljažnika od nehrđajućeg čelika. Zaštitite stražnji odbojnik praktičnim i estetskim dodatkom izrađenim po mjeri. Svojim izgledom daje dizajnerski pečat i osigurava trajnost stražnjeg dijela vašeg vozila. Naglasite robusni izgled vašeg vozila, istovremeno štiteći donju stranu vrata.


PAKET ELEGANCE

VOŽNJA KAO IZVOR RADOSTI
Provođenje vremena u vozilu još je jednostavnije, ugodnije i veselije, s izborom maštovite dodatne opreme koja užitak u vožnji čini još boljim - naslon za ruke. Za maksimalnu udobnost možete podesiti visinu i položaj naslona za ruku ili ga podignite. Izgled svog novog vozila možete prilagoditi sa oblogama vrata pragova vrata koji su ukrašeni nazivom vozila. Lako se instaliraju i održavaju, zaštitit će ulaz u vozilo.


PAKET ADVENTURE

UŽIVAJTE U SVIM PUTOVANJIMA
S izuzetno praktičnom i sigurnom opremom na putovanja možete ići bez ograničenja, i raditi sve što vas čini sretnim. Dobar početak vaših avantura. Naši nosači na krovu su vrlo efikasni i pružaju svima ono što trebaju za slobodno vrijeme i za cjelovito rješenje u vezi s prijevozom. Aluminijski krovni nosači su profilirani i brzi i jednostavni za ugradnju. Povećavaju kapacitet prijevoza prtljage i prikladni su za postavljanje nosača za bicikle,nosača za skije ili krovni kovčeg. S Dacia krovnim kovčegom povećajte nosivost svog vozila i krenite na cestu bez kompromisa. Praktičan, postojan i lijep izgled, to su svojstva kvalitete koje će se pobrinuti za vaše zadovoljstvo. Pruža zaštitu sa mogućnošću zaključavanja.

82 01 733 990 ili 82 01 733 998 - Krovni nosači ili krovni nosači na uzdužnim nosačima
77 11 574 056 - Krovni kovčeg Dacia - tvrdi, 400 litara    

Više o posebnoj ponudi
Paketi  su na raspolaganju u mreži ovlaštenih Dacia servisa do 30.06.2024. ili do rasprodaje zaliha. Za više informacija o cijeni paketa kontaktirajte ovlašteni Dacia servis. GA Croatia d.o.o. zadržava pravo produžiti ili prijevremeno završiti posebnu ponudu.