OTKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj Dacia Duster ponudom paketa dodatne opreme.

PAKET SPORT

POTPUNA ZAŠTITA
Naglasite avanturistički izgled svog Dustera i dodajte mu još više karaktera. Zaštitite njegovu karoseriju od ogrebotina i maksimalno iskoristite život na otvorenom. Bočne stepenice su prikladne jer olakšavaju ulazak u vozilo i pristup krovu. Uz to i štite karoseriju od manjih svakodnevnih utjecaja. Krovni nosači se brzo i jednostavno postavljaju i povećavaju kapacitet prijevoza prtljage.


PAKET ELEGANCE

VIŠE STILA I UDOBNOSTI
Sa zaštitnim oblogama za pragove vrata s natpisom Duster možete prilagoditi izgled pragova na vratima svog vozila i zaštititi ih sa stilom. Naslon za ruke nudi više udobnosti u vožnji i dodatni prostor za pohranu te uljepšava unutarnji prostor.


PAKET ADVENTURE

SPREMNI ZA PUT
Bicikl možete sigurno prevoziti na krovu vozila pomoću snažnih nosača, bez obzira na odredište i opremu koju posjedujete. Jednostavni za ugradnju, sklapanje i rasklapanje u svim vremenskim uvjetima.

82 01 709 063 - Krovni nosači na uzdužnim nosačima
77 11 780 147 - Nosač za bicikl     

Više o posebnoj ponudi
Paketi su na raspolaganju u mreži ovlaštenih Dacia servisa do 30.06.2024. ili do rasprodaje zaliha. Za više informacija o cijeni paketa kontaktirajte ovlašteni Dacia servis. GA Croatia d.o.o. zadržava pravo produžiti ili prijevremeno završiti posebnu ponudu.