OTKRIJTE PAKETE DODATNE OPREME

Opremite svoj Dacia Sandero Stepway ponudom paketa dodatne opreme.

PAKET SPORT

ZAŠTITA SA STILOM
Najbolje ulaganje u zaštitu putnika i održavanje vrijednosti vaše nove Dacia zaštitne i moderne opreme. Da biste trajno zaštitili prtljažnik, opremite ga dodacima koji kombiniraju lijep dizajn i robusnost. Obloga praga prtljažnika od nehrđajućeg čelika. Zaštitite stražnji odbojnik praktičnim i estetskim dodatkom izrađenim po mjeri. Svojim izgledom daje dizajnerski pečat i osigurava trajnost stražnjeg dijela vašeg vozila. Naglasite robusni izgled vašeg vozila, istovremeno štiteći donju stranu vrata.

PAKET ELEGANCE

PRILAGOĐAVANJE PO MJERI
Uživajte u najnovijim tehnologijama koje svaku vožnju čine posebnim događajem, kako za vas, tako i za vaše suputnike. Bežični punjač za pametni telefon na središnjoj konzoli savršeno je rješenje za punjenje mobilnog telefona tijekom vožnje jednostavnim postavljanjem na postolje za punjenje. Apsolutno ugodno i jednostavno! Izgled svog novog vozila možete prilagoditi oblogama pragova vrata ukrašenih nazivom vozila. Lako se instalira i održava, te će zaštititi ulaz u vozilo.


PAKET ADVENTURE

OPREMITE SE ZA ISTRAŽIVANJE
S izuzetno praktičnom i sigurnom opremom na putovanja možete ići bez ograničenja i raditi sve što vas čini sretnim. Dobar početak vaših avantura. Naši nosači na krovu su vrlo efikasni i pružaju svima ono što trebaju za slobodno vrijeme i za cjelovito rješenje u vezi s prijevozom. S Dacia krovnim kovčegom povećajte nosivost svog vozila i krenite na cestu bez kompromisa. Praktičan, postojan i lijep izgled, to su svojstva kvalitete koja će se pobrinuti za vaše zadovoljstvo. Pruža zaštitu sa mogućnošću zaključavanja.

77 11 574 057 - Krovni kovčeg Dacia, 480 litara - tvrdi

Više o posebnoj ponudi
Paketi su na raspolaganju u mreži ovlaštenih Dacia servisa do 30.06.2024. ili do rasprodaje zaliha. Za više informacija o cijeni paketa kontaktirajte ovlašteni Dacia servis. 
GA Croatia d.o.o. zadržava pravo produžiti ili prijevremeno završiti posebnu ponudu.