aktualna ponuda

JOGGER U PRIRODI


Vlasnike vozila Jogger koji vole avanturu razveselit će nova Dacia dodatna oprema lansirana kao dio asortimana InNature.
Vozila Dacia

PAMETNO KAMPIRANJE?

DACIA ZNA KAKO!

Innature dodatna oprema

EKSTREMNI DANJU I NOĆU

Vlasnike vozila Jogger koji vole avanturu razveselit će nova Dacia dodatna oprema lansirana kao dio asortimana InNature. Novi komplet za spavanje pretvara prostranu unutrašnjost vozila Jogger u spavaću sobu za dvoje u nekoliko minuta. Kampiranje nikada nije bilo tako jednostavno! 

Komplet za spavanje je jednostavan, uklonjiv i pristupačan. Kompatibilan je sa svim razinama opreme Dacia Jogger i ima kutiju za pohranu od 220 litara kojoj se može pristupiti s rasklopljenim ili sklopljenim bračnim krevetom. Genijalno Dacia razmišljanje ponovno je primijenjeno sa kompletom za spavanje koji se može postaviti bez pomoći za manje od dvije minute, zahtijevajući samo uklanjanje sjedala u trećem redu. 

Kako bi stvari bile jednostavne i lake, cijelo pakiranje teži manje od 50 kg – što ga čini jednostavnim za uklanjanje – a kada se postavi sa svojim izdašnim madracem od 190 cm x 130 cm, još uvijek nudi iznenađujućih 60 cm prostora za glavu, ograničavajući šanse da se u nešto udari noću. Ujutro se može brzo sklopiti prije nego što se krene u novu avanturu. 

Ako je potrebno još više prostora za spavanje, dostupan je i pametni šator koji se može povezati s otvorenim stražnjim vratima vozila Jogger, dok sjenila za sve prozore nude privatnost i kontrolu svjetla.      

Za kompletiranje Sleep InNature paketa dostupni su sljedeći dodaci:
  • sjenila za sve prozore koji pružaju tamu i intimu u spavaćoj sobi na kotačima,
  • poseban šator koji se može genijalno pričvrstiti na Jogger s otvorenim vratima prtljažnika kako bi se osiguralo više životnog prostora.   

OTKRIJTE INNATURE DODATNU OPREMU
Komplet za spavanje i ostali dodaci InNature su dostupni za naručivanje uz novi Jogger ili se mogu jednostavno dodati zasebno u bilo kojem trenutku.
Vozila Dacia
KOMPLET ZA SPAVANJE
984239528R - kovčeg 
984247351R - madrac
Vozila Dacia
ŠATOR
Jedan prostor za tri osobe, kompatibilan s kompletom za spavanje. 
7717300226 - šator
Vozila Dacia
KOMPLET SJENILA
Sjenila koja će pokriti svih 8 prozora. Oni stvaraju gotovo savršenu tamu. 
771300430 - komplet sjenila