Konceptno vozilo dacia spring

100% električno konceptno vozilo Dacia Spring predstavlja novo poglavlje u priči o uspjehu marke Dacia. Ostajemo vjerni našim obvezama da vam nudimo jednostavna, pristupačna i izdržljiva vozila po povoljnim cijenama. Dacia Spring uvodi cjenovno pristupačnu električnu revoluciju!
PRVO DACIA ELEKTRIČNO VOZILO
Dacia rEVolucija
Dacia rEVolucija
Kako bi uspjela u svojem naumu, Dacia se odlučila osloniti na desetogodišnju stručnost grupe Renault, pionira i predvodnika u području električnih vozila. Cilj nam je osigurati održivu i pristupačnu mobilnost za sve.

Konceptno vozilo Dacia Spring ključan je dio naše vizije. Željeli smo proizvesti posve električan gradski automobil koji ispunjava najosnovije potrebe i koji povezuje tri ključna načela marke Dacia: jednostavnost, izdržljivost i pristupačnost. Više no ikad nastojimo pojednostavniti mobilnost i učiniti je pristupačnom što većem broju ljudi.

Serijska inačica ovog vozila naći će se u prodaji 2021.
Dacia Spring – prvi posve električni automobil marke Dacia
Dacia Spring – prvi posve električni automobil marke Dacia
Konceptno vozilo Dacia Spring pravo je električno vozilo koje pokreće nove trendove. Odvažan izgled SUV-a i kompaktne dimenzije čine ga savršenim za bezbrižnu svakodnevnu vožnju.

Ali to nije sve! Konceptno vozilo Dacia Spring otkriva i novi svjetlosni potpis budućih modela marke Dacia. Full LED prednja svjetla postavljena su na različite razine: vodoravni svjetlosni potpis krasi gornji dio prednjeg kraja, dok su četiri simetrična svjetla ugrađena u odbojnik. Četiri full LED svjetla straga tvore svjetlosni efekt u obliku dvostrukog slova Y.

Lagana i kompaktna serijska inačica Dacia Spring s petorim vratima imat će domet od 200 km (WLTP*) kojim osigurava bezbrižnu vožnju gradom i izvan njega.

* Navedene vrijednosti dometa informativnog su karaktera.

Dacia ostaje vjerna svojim ključnim načelima

Dacia Spring Electric showcar
Jednostavnost
Dacijina vozila autentična su i jednostavna, osmišljena da ispune osnovne potrebe svakog vozača. Konceptno vozila Dacia Spring nudi veliki domet po najpristupačnijoj cijeni. 
Dacia Spring Electric showcar
Pristupačnost
Pomno osmišljena vozila Dacia jednostavna su za uporabu i održavanje. To znači da vam nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete. 
Dacia Spring Electric showcar
Izdržljivost
Dacia se pri razvoju i proizvodnji robusnih i pouzdanih vozila oslanja na iskustvo i stručnost grupe Renault. 

Prijeđite iz koncepta u stvarnost!

Paleta vozila Dacia
Naši automobili Dacia
Paleta 
Dacia Duster
Dacia Duster
Najbolji SUV