Dobrodošli na Dacia.hr

SUV po prirodi

Otkrijte Dacia Duster.

Narančasti Dacia Duster
Novi Sandero Stepway ECO-G

S tvornički ugrađenim pogonom na plin već od 104.400 kn s plaćanjem u 3 godišnje rate bez kamata + 5 godina produljenog jamstva.

Otkrijte novi Sandero Stepway
Novi Sandero

Već od 86.900 kn s plaćanjem u tri godišnje rate bez kamata + 5 godina produljenog jamstva.

Novi Dacia Sandero

Paleta vozila Dacia

Pronađite vozilo za sebe

  • Električni motor
Novi Spring
već od 133.333 HRK
Duster
već od 102.900 HRK
Novi Sandero
već od 83.900 HRK
Novi Sandero Stepway
već od 96.900 HRK

POSEBNE PONUDE I FINANCIRANJE NOVIH VOZILA DACIA

Naše postprodajne usluge

Fotografije su simbolične i informativne su prirode. Pridržavamo pravo na pogreške. Renault Nissan Hrvatska, uvoznik za marku Dacia u Hrvatskoj, pokrenuo je web stranicu „www.dacia.hr“ za informiranje korisnika. Vaše korištenje ove web stranice podliježe poštivanju općih odredbi i uvjeta korištenja koji su detaljno opisani u nastavku (Pravne obavijesti), kao i svim važećim zakonima. Pristupom web stranici, pretraživanjem i korištenjem web stranice bezuvjetno prihvaćate uvjete i odredbe koji zamijenjuju bilo koji drugi sporazum koji biste inače mogli imati sa poduzećem Renault, njenim podružnicama ili članicama Dacia ovlaštene mreže.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više