Zakažite probnu vožnju vozila Dacia

Pitate se koje je vozilo pravo za vas? Zakažite probnu vožnju željenog modela Dacia i pronađite vozilo koje vam odgovara. Pogledajte sva nova vozila dostupna za probnu vožnju i zakoračite u svijet marke Dacia...

Novi Sandero
Već od 81.900 HRK
Novi Sandero Stepway
Već od 99.900 HRK
Duster
Već od 102.900 HRK
Dokker Van
Već od 98.500 HRK
Novi Sandero Stepway ECO-G
Već od 99.900 HRK

Isprobajte vozilo Dacia u stvarnim uvjetima vožnje

Ugodno se iznenadite dizajnom automobila i njegovom udobnošću, isprobajte opremu, osjetite užitak vožnje... Svi ti jedinstveni osjećaji koje je nemoguće opisati u brošuri. Odaberite jednostavnost i pronađite odgovore na sva vaša pitanja tijekom probne vožnje u stvarnim uvjetima vožnje.

Izbor novih vozila dostupnih za probnu vožnju

Dinamična, agilna, udobna, sportska, modularna... Tražite li savršeni automobil? Ne čekajte više ni trenutka! Zahvaljujući marki Dacia, možete uživati u doživljaju i rezervirati jedan od naših modela za besplatnu probnu vožnju novog vozila prije nego što se odlučite za kupovinu. Postoji li nešto bolje?

Jednostavno zakažite probnu vožnju

Odaberite model, unesite osobne podatke, odaberite datum... Svega vas nekoliko koraka dijeli od slanja zahtjeva za probnu vožnju online i zakazivanja termina kod vašeg koncesionara Dacia. Vidimo se uskoro!

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više