Zakažite probnu vožnju vozila Dacia

Pitate se koje je vozilo pravo za vas? Zakažite probnu vožnju željenog modela Dacia i pronađite vozilo koje vam odgovara. Pogledajte sva nova vozila dostupna za probnu vožnju i zakoračite u svijet marke Dacia...

Dostupan i kao
Novi Spring
već od 167.500 kn
Sandero
već od 97.600 kn
Sandero Stepway
već od 111.600 kn
Novi Duster
već od 115.700 kn
Novi Jogger
već od 129.400 kn
Sandero Stepway ECO-G
već od 111.600 kn
Sandero ECO-G
već od 97.600 kn
Novi Duster ECO-G
već od 120.450 kn
Novi Jogger ECO-G
već od 129.400 kn

Isprobajte vozilo Dacia u stvarnim uvjetima vožnje

Ugodno se iznenadite dizajnom automobila i njegovom udobnošću, isprobajte opremu, osjetite užitak vožnje... Svi ti jedinstveni osjećaji koje je nemoguće opisati u brošuri. Odaberite jednostavnost i pronađite odgovore na sva vaša pitanja tijekom probne vožnje u stvarnim uvjetima vožnje.

Izbor novih vozila dostupnih za probnu vožnju

Dinamična, agilna, udobna, sportska, modularna... Tražite li savršeni automobil? Ne čekajte više ni trenutka! Zahvaljujući marki Dacia, možete uživati u doživljaju i rezervirati jedan od naših modela za besplatnu probnu vožnju novog vozila prije nego što se odlučite za kupovinu. Postoji li nešto bolje?

Jednostavno zakažite probnu vožnju

Odaberite model, unesite osobne podatke, odaberite datum... Svega vas nekoliko koraka dijeli od slanja zahtjeva za probnu vožnju online i zakazivanja termina kod vašeg koncesionara Dacia. Vidimo se uskoro!

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više