Paleta modela Dacia Stepway

Želite li začiniti dnevnu rutinu? Naša vozila Stepway vode vas neistraženim putevima!  Otkrijte različite modele u ponudi modela Dacia Stepway i odaberite osobni automobil koji vam najviše odgovara.   

Sandero Stepway
Sandero Stepway
Već od 89.900 HRK
Otkrijte
Logan MCV Stepway
Logan MCV Stepway
Već od 103.100 HRK
Otkrijte
Lodgy Stepway
Lodgy Stepway
Već od 134.600 HRK
Otkrijte
Dokker Stepway
Dokker Stepway
Već od 119.900 HRK
Otkrijte

Odvažite se na pustolovinu uz modele Stepway

Sportskog dizajna i robusne opreme, naši modeli zadržavaju svu jednostavnost i pouzdanost po kojima su poznati automobili Dacia. Jeste li spremni na idući korak? Otkrijte verziju Stepway Prestige dostupnu za neke modele vozila u našoj ponudi. Idemo!

Otkrijte široku paletu modela

Obiteljski, gradski, agilni, snažni, dinamični, elegantni, udobni... Tražite li idealni automobil? Modeli iz linije Stepway zadovoljavaju sve ukuse i stilove. Na vama je da odaberete vaš!

Automobili koji se prilagođavaju vašoj dnevnoj rutini

Utovar kovčega... ili poslovnih torbi, vožnja na ulicama ili cestama, upravljanje na parkiralištu ili vožnja po zavojima... Bilo kod kuće u gradu ili na cestama, naši se automobili u svim prilikama prilagođavaju vašim potrebama i željama. Kakav je program?

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više