Motori za crossover Sandero Stepway

Sandero Stepway Stepway Expression

     

Dostupni motori

Stepway Essential
Stepway Essential
Stepway Expression
Stepway Expression

EUROSUPER_LPG (1)

1.0 ECO-G 100
već od 116.350 kn
već od 126.050 kn
1.0 TCe 90
već od 111.600 kn
već od 121.300 kn

Tehničke specifikacije – pojedinosti

Izračunajte koliko možete uštedjeti s motorom ECO-G!

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici.

Otkrijte raspoložive motore za Dacia Sandero Stepway - LPG (plinski pogon) i benzinski motor.

ECO-G 100

ECO-G: štednja

Sandero Stepway sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje vozila Sandero Stepway. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

TCe 90

Svestran

Dostupna s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

Dacia Sandero Stepway detaljnije

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Duster
Novi Duster
već od 115.700 kn
Sandero
Sandero
već od 97.600 kn

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više