Motori za crossover Sandero Stepway

Motori Novi Dacia Sandero Stepway

     

Dostupni motori

Stepway EssentialStepway EssentialStepway ComfortStepway Comfort

EUROSUPER (1)

TCe 90Već od
99.900 HRK
Već od
111.900 HRK
ECO-G 100Već od
99.900 HRK
Već od
111.900 HRK

Tehničke specifikacije – pojedinosti

performanse - Potrošnja :

performanse - Potrošnja :

Izračunajte koliko možete uštedjeti s motorom ECO-G!

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici.

Otkrijte raspoložive motore za Dacia Sandero Stepway - LPG (plinski pogon) i benzinski motor.

ECO-G 100

ECO-G: štednja

Novi Sandero Stepway sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje novog vozila Sandero Stepway. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

TCe 90

Svestran

Dostupna s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

Jeste li spremni voziti novi Dacia Sandero Stepway?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Sandero
Novi Sandero
Već od 81.900 HRK
Duster
Duster
Već od 102.900 HRK
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više