Nouvelle Dacia Sandero Stepway crossover

Dacia predstavlja Novi Dacia Sandero Stepway

Dizajn

Moderan i robustan crossover

Impresivna silueta, fluidne horizontalne linije, novi LED svjetlosni potpis u obliku slova Y i velika visina do podvozja... Novi Sandero Stepway predstavlja potpuno osvježeni dizajn istovremeno potvrđujući svoj stil crossovera. Smjestite se u svestranu i prostranu unutrašnjost kako biste iskusili vaše avanture u potpunoj udobnosti.

 • Sandero Stepway crossover – prednji kraj
 • Sandero Stepway – bočna strana
 • Sandero Stepway – stražnji kraj
 • Sandero Stepway – unutrašnjost
 • Sandero Stepway – unutrašnjost

Ugodno iskustvo u vozilu sa svestranim funkcijama

UDOBNOST I SVESTRANOST

Opremljen pametnom opremom

 

Putujte u najboljim mogućim uvjetima svaki dan. Moderna oprema dizajnirana je tako da vam olakša život u novom vozilu Sandero Stepway: kartica slobodne ruke, središnji naslon za ruku s pretincem za odlaganje i elektronskom parkirnom kočnicom. 


Vrijeme je za odmor! Zahvaljujući velikoj visini do podvozja, s lakoćom se možete odvažiti na različite vrste cesta. Nosite li mnogo stvari kad putujete? Iskoristite još prostraniji modularni prtljažnik s preklopnom stražnjom klupom i višenamjenske modularne krovne nosače. 

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST

Sve je tu za vas!


Bez obzira vozite li se u gradu ili na otvorenoj cesti, moderna oprema novog vozila Sandero Stepway omogućuje vam sasvim opuštenu vožnju: 


 
Sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS)Automatski poziv u nuždi (E-call)Sustav pomoći pri parkiranju sprijeda i straga s kamerom za vožnju unatragUpozorenje na mrtvi kutPomoć pri kretanju na uzbrdiciElektronska parkirna kočnicaTempomat – ograničivač brzineElektrični servo upravljač

MULTIMEDIJA

Moderna tehnologija


Saznajte sve informacije bez skretanja pogleda s ceste. Upotrijebite veliki 8-inčni središnji zaslon poput pametnog telefona za vaš multimedijski sustav Media Nav, kompatibilan sa sustavima Android Auto™ i Apple CarPlay™. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka.

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici.

Sandero Stepway ECO-G

TCe 100 ECO-G

ECO-G: mudar odabir za vaše vozilo Dacia!

 

Novi Sandero Stepway sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Ugrađen tijekom proizvodnje vozila, ovo provjereno, jednostavno, povoljno i ekonomično rješenje omogućuje vam da uštedite gorivo i smanjite emisiju CO2. I to nije sve! Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6 novi Sandero Stepway spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu.

TCe 90 FAP

Svestran

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, najnovija generacija turbo motora s 3 cilindra s 90 KS omogućuje vam kontrolu potrošnje goriva i ograničavanje emisije CO2, dok vam istovremeno pruža pravi užitak u vožnji. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite troškove održavanja. Pametno!

SCe 65 FAP

Ušteda

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderan i ekonomičan motor s 3 cilindra s 65 KS dizajniran je tako da putovanja gradom u novom vozilu Sandero Stepway budu optimalna. Razvodni lanac također pomaže u smanjenju troškova održavanja. Stvarno je pravi saveznik vaših svakodnevnih potreba.

Optimalne dimenzije

Sandero Stepway – dimenzije prednjeg kraja
Sandero Stepway – bočne dimenzije
Sandero Stepway – dimenzije straga

  Jeste li spremni voziti novi Dacia Sandero Stepway?

  Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
  Saznaj više