Sandero Stepway crossover

Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway Essential 1.0 ECO-G 100 već od 115.350 kn (15.309,58 €) + Petrol kartica vjernosti s 15 % popusta na 2.000 litara LPG goriva + 5 godina produljenog jamstva.

Dizajn

Robustan i svestran crossover

Impresivna silueta, fluidne horizontalne linije, novi LED svjetlosni potpis u obliku slova Y i velika visina do podvozja... Sandero Stepway predstavlja potpuno osvježeni dizajn istovremeno potvrđujući svoj stil crossovera. Smjestite se u svestranu i prostranu unutrašnjost kako biste iskusili vaše avanture u potpunoj udobnosti.

  • Sandero Stepway crossover – prednji kraj
  • Sandero Stepway crossover – vanjski profil
  • Sandero Stepway crossover– izvana, stražnji kraj
  • Sandero Stepway – unutrašnjost
  • Sandero Stepway – unutrašnjost

Iskustvo u vozilu

Ugodno iskustvo u vozilu sa svestranim funkcijama

Sandero Stepway – kartica slobodne ruke

Kartica slobodne ruke

Nema više prebiranja po džepovima da biste pronašli ključeve automobila! Zaključajte i otključajte vozilo ili pokrenite motor: s karticom slobodne ruke sve je jednostavnije.

Sandero Stepway – pretinci na središnjem naslonu za ruku

Pametni pretinci za odlaganje

Središnji naslon za ruke u vozilu Sandero Stepway sadrži nekoliko pametnih pretinaca za odlaganje koji će vam pomoći u svakodnevnoj organizaciji.

Sandero Stepway – modularni krovni nosači

Modularni krovni nosači

Jučer ste htjeli prevesti bicikl. Danas morate postaviti krovne kovčege. Zvuči poznato? Domišljati, modularni krovni nosači koji štede prostor mogu se pretvoriti u poprečne krovne nosače tako da možete izravno postaviti svoje predmete, bez potrebe za kupnjom novog kompleta. Baš pametno!

Sandero Stepway – prilagodljivi prtljažnik

Prilagodljivi prtljažnik

Nosite li mnogo stvari kad putujete? Jednostavno preklopite stražnju klupu i uživajte u dodatnom prtljažnom prostoru.

Sandero Stepway – velika visina do podvozja

Velika visina do podvozja

Zahvaljujući velikoj visini do podvozja, s lakoćom se možete odvažiti na različite vrste cesta s vozilom Sandero Stepway.

Sandero Stepway – LED prednja svjetla

LED dnevna svjetla

LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju optimalnu vidljivost i danju i noću, bez obzira na uvjete. K tome, automatska aktivacija brisača vjetrobranskog stakla dodatno olakšava vožnju.

Sandero Stepway – elektronska parkirna kočnica

Elektronska parkirna kočnica

S elektronskom parkirnom kočnicom manevriranje je još udobnije i bezbrižnije.

Multimedija

Moderna tehnologija

Media Nav Sandero Stepway – multimedijski sustav

Media Nav*

Držite pogled na cesti i pronađite sve bitne informacije na velikom 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir pomoću bežičnog zrcaljenja pametnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka. Kvaliteta zvuka 6 integriranih zvučnika sigurno će vas oduševiti.

Dacia Sandero Stepway – Media Control

Media Display*

Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama pomoću velikog 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir putem zrcaljenja pametnog telefona. Neka vaša putovanja prati savršena glazba uz 4 integrirana zvučnika. 

Sandero Stepway – multimedijski sustav Media Display

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Novi sustav Media Control s radiom, Bluetooth® priključkom za telefon i integriranim 3,5-inčnim zaslonom za vozača omogućuje vam da kontrolirate audiosustav pomoću upravljača. Za jednostavnije iskustvo u doživljaju aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sustavu pomoću telefona i prikazivanje sučelja na zaslonu. 2 zvučnika ugrađena su u prednjim vratima. 

* Kompatibilno s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. 

Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnost

Sve je tu za vas

Dimenzije

Gradski auto savršenih dimenzija

Sandero Stepway – dimenzije prednjeg kraja
Sandero Stepway – bočne dimenzije
Sandero Stepway – dimenzije straga

Verzije

Odaberite svoj Sandero Stepway

Stepway Essential

Stepway Essential

  • Pogon na plin
  • Benzin
Stepway Expression

Stepway Expression

  • Pogon na plin
  • Benzin

Dacia Sandero Stepway detaljnije

Slike na internetskoj stranici www.dacia.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča i drugih sirovina, neki elementi opreme prikazani na internet stranici ili u brošuri trenutno nisu dostupni. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Dacia vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Dacia modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više