marka Dacia

Dacia u suradnji s UTMB World Series

  • Dacia i organizatori natjecanja UTMB® World Series – UTMB Group i The IRONMAN Group – najavili su višegodišnju suradnju.
  • Dacia od 2022. postaje službeni tehnički partner i ekskluzivni automobilski partner na utrkama UTMB® World Series koje će se održavati u Europi i Africi, uključujući finalnu utrku UTMB® Mont-Blanc.

U automobilističkom svijetu Dacia je na glasu kao marka koja utire nove putove; doslovno i u prenesenom smislu. Pragmatičan pristup te moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se usredotoči na ono što je kupcima uistinu bitno: pristupačne cijene i uživanje u životu. U skladu s Dacijinim nastojanjima da se profilira kao marka za zaljubljenike u prirodu, suradnja s UTBM® World Series novi je način da svima omogući spajanje s prirodom kroz trail utrke.

UTMB® World Series najzahtjevnije je prvenstvo trail utrka na svijetu u kojem svi trkači mogu iskusiti pustolovinu UTMB® natjecanja kroz najveće međunarodne utrke na najspektakularnijim lokacijama. S Dacijom dijeli mnoga osnovna načela: duh solidarnosti, uključivosti i razvoja pametne potrošnje. Ova suradnja omogućuje im da zajedno promiču te vrijednosti.

Suradnja je ugovorena za razdoblje od 2022. do 2024. godine. Kao prvi Službeni tehnički partner natjecanja UTMB® World Series i ekskluzivni Automobilistički partner, Dacia će pružati ključnu operativnu podršku na utrkama koje se održavaju u Europi, prije svega osiguravanjem robusnih vozila namijenjenih za terensku vožnju.