Tehničke informacije i tehnička školovanja

Alt Image C29

Tehnička pred školovanja i školovanja

RENAULT NISSAN HRVATSKA d.o.o. za sve zainteresirane servisere organizira tehnička pred školovanja i školovanja na kojima sudionici zaprimaju sve potrebna tehničke informacije za kvalitetno izvođenje servisiranja i održavanja vozila marke Renault, Nissan i Dacia. Ovdje možete pronaći sve potrebne informacije o načinu pristupa tehničkim informacijama, sadržaju školovanja, načinu prijave na ista kao i cijeni školovanja.

Tehnička dokumentacija

Sva bitna tehnička dokumentacija je svim serviserima dostupna putem web stranice New Dialogys. Pristup tehničkim informacijama ne ovisi o sudjelovanju na tehničkim školovanjima. Pristup tehničkim informacijama omogućen je od strane proizvođača Renault za marke vozila Renault  i Dacia putem registracije i plaćanja cijene pristupa tehničkoj dokumentaciji. Svi detalji vezani uz način i visinu plaćanja dostupni su na web stranici New Dialogys.

Gradivo za tehnička školovanja

Dodatno uz pristup tehničkim informacijama omogućeno je gradivo koje se koristi prilikom tehničkih školovanja. Gradivo je dostupno neovisno o sudjelovanju na tehničkim školovanjima. Jedinična cijena za pojedinačno gradivo je 376,72 HRK + PDV ( 50 EUR + PDV).

Zahtjev za pristup gradivu potrebno je poslati e-poštom: pitajte.nas@renault.hr

Tehnička pred školovanja i školovanja

Renault Nissan Hrvatska d.o.o. omogućava sudjelovanje na tehničkim pred školovanjima i školovanjima svim zainteresiranim serviserima. Školovanja se izvode na lokaciji regionalnog tehničkog centra smještenog  na adresi : Industrijska cesta 2., Mirna Peč, Slovenija.

Cijena tehničkih školovanja u 2022 godini za školovanja obnove znanja iznosi za jednog sudionika  828,79 HRK+ PDV (110 EUR + PDV) po danu školovanja i 1.506,9 HRK + PDV (200 EUR + PDV) po danu školovanja za nove proizvode.

Prijavu na školovanje potrebno je poslati e-poštom: pitajte.nas@renault.hr

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više