Sustavi Media Display i Media Nav

Pojednostavnjuju vaš život! Oprema, značajke, ažuriranja, kompatibilnost itd. Saznajte sve što trebate znati o multimedijskim sustavima Media Display i Media Nav.
Pojednostavnite svoju svakodnevnicu
Poboljšajte uvjete vožnje i olakšajte svakodnevno manevriranje uz našu opremu koja je dizajnirana tako da vam omogući udobnije i funkcionalnije iskustvo u vozilu.
Otkrijte naše nove integrirane multimedijske sustave dizajnirane za olakšavanje svakodnevne vožnje. Uživajte i u zaslonu od 8 inča, pristupačnom, živopisnom sučelju i bočnim gumbima za besprijekoran doživljaj.
Media Nav nudi i integrirani navigacijski sustav.

Ažurirajte svoje Media Nav karte

Klikom na gumb bit ćete preusmjereni na partnersku stranicu Naviextra.
SUSTAVI MEDIA DISPLAY
Otkrijte opremu i najnovije značajke sustava Media Display.  
Nadzor nad vozilom
Kontrola nad vozilom
Iskoristite najnovije tehnologije upravljanja vozilom na zaslonu instrumentne ploče: stražnji senzori za parkiranje i kamera za vožnju unatrag, sustavi za pomoć u vožnji i zaključavanje vozila.

Vozite u optimalnoj udobnosti!      
Android Auto™ za Media Display
Android Auto™ za Media Display
Pronađite najbolje aplikacije za vožnju na svojem pametnom telefonu, opremljenom operacijskim sustavom Android 5 ili novijom verzijom, posebno odabrane kako bi poboljšale vaš doživljaj vožnje putem zaslona sustava Media Display. Diktirajte poruke, brzo pristupajte omiljenoj glazbi i iskoristite prednosti jednostavne i detaljne navigacije uz aplikaciju Google karte.

Ne zaboravite uključiti mobilne podatke telefona i priključiti USB kabel koji je preporučio proizvođač.
Apple CarPlay™ za Media Display
Apple CarPlay™ za Media Display
Na zaslonu sustava Media Display pronađite najbolje iPhone aplikacije za vožnju (za iPhone 5 i iOS 7.1 te novije verzije) koje je Apple odobrio za vožnju.

Za povezivanje iPhonea s prednjim USB priključkom upotrijebite kvalitetan kabel kako biste jednostavno uživali u svojoj glazbi. Možete čitati i diktirati poruke, upućivati pozive ili jednostavno pokrenuti plan puta. 

Ne zaboravite omogućiti mobilne podatke da biste iskoristili Apple CarPlay™ tijekom vožnje.
MEDIA NAV
Uživajte u još više značajki sa sustavom Media Nav
Ažuriranja karata
Ažuriranja karata
Bezbrižno vozite i uživajte u kvalitetnim kartama aplikacije HERE. Godišnje su dostupna dva ažuriranja karata kako biste ostali u tijeku.
Karte zapadne Europe
Karte zapadne Europe
Dostupne karte vodit će vas kroz zapadnu Europu i dalje!

Odgovori na sva vaša pitanja

*Klikom na gumb bit ćete preusmjereni na partnersku stranicu Naviextra.