OKRETAN I ROBUSTAN GRADSKI AUTOMOBIL

Novi Sandero za 84.900 kn + 4 zimske gume

PONUDA NOVI DACIA SANDERO

PONUDA NOVI DACIA SANDERO

Potpuno opremljen novi Sandero već od 84.900 kn + 4 zimske gume

 

Želim ponudu

VIŠE O NOVOM DACIA SANDERU

VIŠE O NOVOM DACIA SANDERU

Novi Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn s modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjosti svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još ugodnije.

Saznajte više

JEDNOSTAVNO I UGODNO ISKUSTVO U VOZILU

Redizajnirana instrumentna ploča

Novi dizajn instrumentne ploče spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu kako bi vam iskustvo unutar novog vozila Sandero bilo jednostavnije

Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti

Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.

Optimalna toplinska udobnost

Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tijekom putovanja.

Udoban putnički prostor

Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u stražnjem dijelu, vaši će se putnici u novom vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.

Pametni pretinci za odlaganje

Telefon, ključevi, naočale, novčanik... Jednostavno organizirajte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli novog vozila Sandero.

Prostran prtljažnik

Ne morate više brinuti o tome koliko ste kovčega spakirali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete (potpuno natovareni) bezbrižno putovati.

Električni servo-upravljač

Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.

LED dnevna svjetla

Spušta li se mrak? LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje li padati kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.

Kartica slobodne ruke

Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više