Novi Dacia Spring

Domet vožnje, baterija i punjenje

  

Izračunajte domet vožnje i vrijeme punjenja baterije za Dacia Spring

Namjestite postavke u svom Dacia Springu i unesite podatke o načinu upotrebe da biste dobili procjenu dometa vožnje.

Prilagodite postavke i ciljanu razinu da biste saznali potrebno vrijeme punjenja za sve vrste stanica za punjenje.

Uvijek dovoljno napunjena baterija

Kod kuće
Kod kuće

Priključite Dacia Spring u standardnu kućnu utičnicu namjenskim kabelom. Za još brže punjenje kraće od 5 sati instalirajte stanicu za punjenje Električnu kućnu punionicu.**

Na putu
Na putu

Kada ste na putu, iskoristite javna mjesta za punjenje kako biste napunili bateriju. Nemate vremena? Naručite svoj DC punjač(opcijski) za priključivanje na točke za brzo punjenje i dosegnite do 80 % dometa vožnje za manje od sat vremena!

* Gradska vožnja prema standardu WLTP odgovara gradskom dijelu standardiziranog ciklusa vožnje. Puni ciklus prema standardu WLTP predstavlja standardizirani ciklus. Sastoji se od 57 % gradske vožnje, 25 % prigradske vožnje i 18 % vožnje autocestom.

 

** Stanica za kućno punjenje priključuje se pomoću kabela Mode 3 koji se isporučuje pri kupnji vozila, a kućni priključak za punjenje Električnu kućnu punionicu mora postaviti kvalificirani stručnjak.

Povećajte domet vožnje

Novi Dacia Spring – Eco način

ECO način

Aktivirajte Eco način da biste povećali domet vožnje! Pojačajte uštedu energije u svom Dacia Springu do 9 % tako da brzinu ograničite na do 100 km/h te prilagodite neke od značajki koje troše najviše struje.

Pronađite stanice za punjenje u blizini

Jeste li spremni za krug s vozilom Dacia Spring?

Otkrijte ostale Dacia modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više