Motori za gradski auto Sandero

Motori Novi Dacia Sandero Comfort

     

Dostupni motori

EssentialEssentialComfortComfort

EUROSUPER (2)

SCe 65Već od
81.900 HRK
TCe 90Već od
99.900 HRK
ECO-G 100Već od
89.900 HRK
Već od
99.900 HRK

Tehničke specifikacije – pojedinosti

performanse - Potrošnja :

performanse - Potrošnja :

Izračunajte koliko možete uštedjeti s motorom ECO-G!

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici.

Sandero ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: štednja!

 

Novi Sandero sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje novog vozila Sandero. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6 na snazi, novi Sandero spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu.

TCe 90

Svestran

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

SCe 65

Povoljan

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderan motor s 3 cilindra sa 65 KS dizajniran je tako da putovanja gradom u novom vozilu Sandero budu optimalna. Razvodni lanac također pomaže u smanjenju troškova održavanja. Stvarno je pravi saveznik vaših svakodnevnih potreba.

Jeste li spremni voziti novi Dacia Sandero?

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Sandero Stepway
Novi Sandero Stepway
Već od 99.900 HRK
Duster
Duster
Već od 102.900 HRK
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više