Motori za gradski auto Sandero

Motori Novi Dacia Sandero

     

Dostupni motori

Essential
Essential
Comfort
Comfort

EUROSUPER_LPG (1)

ECO-G 100već od
94.900 HRK
već od
104.900 HRK
SCe 65već od
83.900 HRK
već od
95.900 HRK
TCe 90već od
102.350 HRK

Tehničke specifikacije – pojedinosti

Izračunajte koliko možete uštedjeti s motorom ECO-G!

Učinkoviti motori

Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani za vašu svakodnevicu.

  • Sandero ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: štednja!

 

Novi Sandero sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje novog vozila Sandero. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6 na snazi, novi Sandero spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu.

TCe 90

Svestran

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

SCe 65

Povoljan

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderan motor s 3 cilindra sa 65 KS dizajniran je tako da putovanja gradom u novom vozilu Sandero budu optimalna. Razvodni lanac također pomaže u smanjenju troškova održavanja. Stvarno je pravi saveznik vaših svakodnevnih potreba.

Novi Dacia Sandero detaljnije

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Duster
Novi Duster
već od 106.400 HRK
Novi Sandero Stepway
Novi Sandero Stepway
već od 96.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više