Motori za gradski auto Sandero

Sandero

     

Dostupni motori

Essential
Essential
Expression
Expression

EUROSUPER_LPG (1)

1.0 ECO-G 100
1.0 TCe 90

Tehničke specifikacije – pojedinosti

Izračunajte koliko možete uštedjeti s motorom ECO-G!

Učinkoviti motori

Kontrolirajte svoju potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani za vašu svakodnevicu.

Sandero ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: štednja!

 

Sandero sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Integriran tijekom izrade vozila, siguran i učinkovit ECO-G motor nudi čišću i ekološki prihvatljiviju alternativu. Ovim rješenjem možete smanjiti troškove goriva i istovremeno smanjiti emisije CO2. I to nije sve! Jednostavan za upotrebu, sadrži dva spremnika za gorivo (jedan za benzin i jedan za LPG) te značajno povećava domet vožnje vozila Sandero. Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6 na snazi, Sandero spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu.

TCe 90

Svestran

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, najnovija generacija 3-cilindričnog turbo motora s 90 KS ekološki je prihvatljivija te nudi nevjerojatan odziv i lakoću vožnje. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite dnevne troškove za održavanje. Baš pametno!

SCe 65

Povoljan

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderan motor s 3 cilindra sa 65 KS dizajniran je tako da putovanja gradom u vozilu Sandero budu optimalna. Razvodni lanac također pomaže u smanjenju troškova održavanja. Stvarno je pravi saveznik vaših svakodnevnih potreba.

Dacia Sandero detaljnije

   

Otkrijte ostale Dacia modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više