Nouvelle Dacia Sandero citadine

Dacia predstavlja Novi Dacia Sandero

Jednostavno i ugodno iskustvo u vozilu

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Uživajte u istinski ugodnom putovanju


 
Spremni za vožnju? Otključajte svoj automobil i jednostavno ga upalite pomoću kartice slobodne ruke. Uskočite unutra i bit ćete okruženi modernom opremom, pažljivo dizajniranom za praktičnost: novo servo upravljanje, prilagodbe vozačkog sjedala i upravljača te novi dizajn instrumentne ploče koji objedinjuje sve glavne kontrole vozila Sandero na jednom mjestu. Sve je nadohvat ruke!
 
 
 
Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj toplinskoj udobnosti tijekom putovanja. Spušta li se mrak? Nema problema! LED prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću.

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST

Sve je tu za vas!
 
Iscrpljujuće je stalno biti na oprezu, zar ne? Opustite se! Naši sustavi za pomoć u vožnji pomažu vam tijekom vožnje, štite vas i olakšavaju svakodnevne uvjete vožnje:
 
 
Sustav aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS)Automatski poziv u nuždi (E-call)Sustav pomoći pri parkiranju sprijeda i straga s kamerom za vožnju unatragUpozorenje na mrtvi kutPomoć pri kretanju na uzbrdiciElektronska parkirna kočnicaTempomat – ograničivač brzineElektrični servo upravljač

MULTIMEDIJA

Suvremena tehnologija


Novi sustav Media Control s radiom i integriranim Bluetooth® priključkom za telefon omogućuje vam da kontrolirate audiosustav pomoću kontrola na upravljaču i da jednostavno pristupite vašem najdražem navigacijskom sustavu pomoću telefona. Također, kako bi vaše iskustvo u vozilu bilo još bolje, možete se povezati i na ekranu svojeg telefona upravljati sučeljem radija putem aplikacije Dacia Media Control.

Učinkoviti motori

Pobjednička kombinacija! Kontrolirajte vašu potrošnju i smanjite troškove održavanja s našim motorima koji su dizajnirani kako bi odgovarali vašoj svakodnevici.

Sandero ECO-G - LPG

TCe 100 ECO-G

ECO-G: mudar odabir za vaše vozilo Dacia!

 

Novi Sandero sada je dostupan s Dacia benzinskim motorom i LPG motorom s dvije vrste goriva: ECO-G. Ugrađen tijekom proizvodnje vozila, ovo provjereno, jednostavno, povoljno i ekonomično rješenje omogućuje vam da uštedite gorivo i smanjite emisiju CO2. I to nije sve! Motor ECO-G, s turbom i 100 KS, spaja uštedu i užitak.

Dizajn

Moderan i robustan gradski auto

Novi Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn s modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjosti svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još ugodnije. 

 • Gradski auto Sandero – prednji kraj
 • Gradski auto Sandero – vanjski profil
 • Gradski automobil Sandero – stražnja strana izvana
 • Sandero – unutrašnjost
 • Sandero – unutrašnjost
Svojim benzinskim motorima koji su opremljeni filtrom krutih čestica i udovoljavajući novim standardima Euro6 novi Sandero spaja udobnost vožnje i poštovanje prema okolišu.

TCe 90 FAP

Svestran

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, najnovija generacija turbo motora s 3 cilindra s 90 KS omogućuje vam kontrolu potrošnje goriva i ograničavanje emisije CO2, dok vam istovremeno pruža pravi užitak u vožnji. Razvodni lanac omogućuje vam da uštedite još više i smanjite troškove održavanja. Pametno!

SCe 65 FAP

Ušteda

 

Dostupan s ručnim mjenjačem, ovaj moderan i ekonomičan motor s 3 cilindra s 65 KS dizajniran je tako da putovanja gradom u novom vozilu Sandero budu optimalna. Razvodni lanac također pomaže u smanjenju troškova održavanja. Stvarno je pravi saveznik vaših svakodnevnih potreba.

Optimalne dimenzije

Sandero – dimenzije prednjeg kraja
Sandero – bočne dimenzije
Sandero – dimenzije straga

  Jeste li spremni voziti novi Dacia Sandero?

  Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
  Saznaj više