Gradski auto Sandero

Dacia Sandero

Dacia Sandero za 97.600 kn (12.953,75 €) + 5 godina produljenog jamstva.

Agilan i robustan gradski auto

Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn s modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjosti svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još ugodnije. 

  • Gradski auto Sandero – prednji kraj
  • Gradski auto Sandero – vanjski profil
  • Gradski automobil Sandero – stražnja strana izvana
  • Sandero – unutrašnjost
  • Sandero – unutrašnjost

Iskustvo u vozilu

Ugodno iskustvo u vozilu

Sandero – redizajnirana instrumentna ploča

Redizajnirana instrumentna ploča

Novi dizajn instrumentne ploče spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu kako bi vam iskustvo unutar vozila Sandero bilo jednostavnije.

Sandero – prilagodljiv upravljač

Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti

Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.

Sandero – optimalna toplinska udobnost

Optimalna toplinska udobnost

Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tijekom putovanja.

Sandero – putnički prostor

Udoban putnički prostor

Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u stražnjem dijelu, vaši će se putnici u vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.

Sandero – pretinci na središnjoj konzoli

Pametni pretinci za odlaganje

Telefon, ključevi, naočale, novčanik... Jednostavno organizirajte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli vozila Sandero.

Sandero – prtljažnik

Prostran prtljažnik

Ne morate više brinuti o tome koliko ste kovčega spakirali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete (potpuno natovareni) bezbrižno putovati. 

Sandero – električni servo-upravljač

Električni servo-upravljač

Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.

Sandero – LED prednja svjetla

LED dnevna svjetla

Spušta li se mrak? LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje li padati kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.

Sandero – kartica slobodne ruke

Kartica slobodne ruke

Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Multimedija

Moderna tehnologija

Media Nav Sandero – multimedijski sustav

Media Nav*

Gledajte cestu i pronađite sve bitne informacije na velikom 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir pomoću bežičnog zrcaljenja pametnog telefona. Telefon, radio, GPS navigacija, multimedija itd. S lakoćom povežite svoj pametni telefon pomoću Bluetooth® priključka ili audio i USB priključaka. Kvaliteta zvuka šest integriranih zvučnika sigurno će vas oduševiti.

Sandero – multimedijski sustav Media Display

Media Display*

Jednostavno pristupite svojim omiljenim aplikacijama pomoću velikog 8-inčnog zaslona osjetljivog na dodir putem zrcaljenja pametnog telefona. Neka vaša putovanja prati savršena glazba uz četiri integrirana zvučnika. 

Dacia Sandero – Media Control

Media Control i aplikacija Dacia Media Control

Novi sustav Media Control s radiom, Bluetooth® priključkom za telefon i integriranim 3,5-inčnim zaslonom za vozača omogućuje vam da kontrolirate audiosustav pomoću upravljača. Za jednostavnije korisničko iskustvo aplikacija Dacia Media Control olakšava pristup vašem omiljenom navigacijskom sustavu pomoću telefona i prikazivanje sučelja na zaslonu. 2 zvučnika ugrađena su u prednjim vratima. 

* Kompatibilno s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™. 

Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnost

Sve je tu za vas

DIMENZIJE

Gradski auto savršenih dimenzija

Sandero – dimenzije prednjeg kraja
Sandero – bočne dimenzije
Sandero – dimenzije straga

Verzije

Odaberite svoj Sandero

Essential

Essential

  • Pogon na plin
  • Benzin
Expression

Expression

  • Pogon na plin
  • Benzin

Dacia Sandero detaljnije

Slike na internetskoj stranici www.dacia.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča i drugih sirovina, neki elementi opreme prikazani na internet stranici ili u brošuri trenutno nisu dostupni. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

  

Želite novo Dacia vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Dacia modele

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više