posebna ponuda

VOZITE NA PLIN

+ Petrol kartica vjernosti s 15% popusta 
do 2.000 litara LPG goriva

Što je autoplin?
Autoplin je ukapljeni naftni plin (LPG), mješavina butana i propana prilagođena za upotrebu u vozilima. Zbog svoje iznimne ekonomičnosti i vrlo povoljnih ekoloških svojstava jedina je realna alternativa klasičnim naftnim gorivima, budući da su upotrebom pogona na autoplin troškovi nabave goriva gotovo prepolovljeni. 

Prednosti autoplina Q Max:
  • značajno smanjenje troškova goriva, 
  • produljenje vijeka trajanja nekih dijelova motora,
  • jednostavan za korištenje – automatsko prebacivanje između pogona na plin i benzin, 
  • jednostavna i brza montaža, 
  • kratko razdoblje amortizacije - povrat investicije, 
  • povećanje dometa vožnje s jednim punjenjem (kod korištenja plina i benzina), 
  • potpunije izgaranje smjese "plin-zrak" i posljedično značajno smanjenje emisija štetnih za okoliš, 
  • tiši rad motora, 
  • sigurnije od korištenja benzina čak i u slučaju ozbiljnih sudara. 
Kako kupci Dacia vozila koriste pogodnosti Petrol kluba?
Za pogodnost od 15% popusta do 2.000 litara Q Max autoplina morate biti član Petrol kluba. Petrol vam učitava pogodnost na karticu kada ispunite obrazac. 
Ukoliko još niste član Petrol kluba, možete se učlaniti u Petrol klub putem mobilne aplikacije "Na putu" ili na web stranici, a ako ste već član Petrol kluba, samo ispunite obrazac za ostvarivanje pogodnosti. 

UVJETI AKCIJE PETROL -15% POPUSTA
Zbog svoje iznimne ekonomičnosti i povoljnih ekoloških karakteristika, prirodni plin (ukapljeni naftni plin) jedna je od alternativa konvencionalnim naftnim gorivima, jer se njegovom upotrebom gotovo prepolovi trošak nabave goriva. Autoplin je najekonomičnije gorivo na našem tržištu jer se cijena može smanjiti i do 40% u odnosu na 95-oktanski benzin. Stoga su Dacia i Petrol udružili snage i ponudili dodatnu pogodnost kupcu Dacia vozila na plin (ECO-G verzije): 15% uštede do 2000 litara LPG goriva uz Petrol Club karticu.

1. Do 15% uštede će biti prihvatljivo>
a) Kupac koji kupi bilo koje vozilo Dacia na plin (Sandero, Sandero Stepway, Jogger i Duster) (ECO-G verzija);
b) Kupac punoljetna fizička osoba (ponuda se ne odnosi na pravne osobe i tvrtke);
c) Kupac koji posjeduje Petrol Loyalty Card (PKKZ) ili Petrol Club platnu karticu (PKPK) ili postane novi član Petrol Cluba i time dobiva karticu vjernosti.

2. Kupac bilo koje Dacie ECO-G koji želi uštedjeti 15% do 2.000 litara mora:
a) Kupiti bilo koje vozilo Dacia ECO-G od ovlaštenog Dacia zastupnika;
b) Uspješno dovršiti registraciju za pogodnost, i to:
i. na web stranici  https://akcije.petrol.si/vozinaplin-hr,  na način da online obrazac objavljen na web stranici sadrži svoje točne i točne podatke (1), a to su: ime i prezime, e-mail ili broj telefona , VIN broj šasije u trenutku prodaje kupljenog vozila Dacia ECO-G i broj važeće kartice Petrol Cluba kupca na koju će kupac ostvariti navedeni popust ako su ispunjeni svi uvjeti. Za uspješnu registraciju, kupac Dacia ECO-G vozila također mora pristati na uvjete prodajne ponude na kraju unosa svih prethodno traženih podataka;
ii. ispunjavanjem i predajom pristupnog obrasca Petrolu koji kupac Dacia ECO-G vozila može dobiti kod ovlaštenog Dacia zastupnika prilikom kupnje vozila Dacia ECO-G. U prijavni obrazac kupac mora unijeti svoje točne i točne podatke (1), a to su: ime i prezime, e-mail ili broj telefona, VIN broj šasije u trenutku prodaje kupljenog vozila Dacia ECO-G i broj važeće kartice Petrol Cluba kupca na koju će kupac ostvariti navedeni popust ako su ispunjeni svi uvjeti. Kupac prijavnicu mora poslati na adresu Petrol d.o.o., Oreškoviceva 6/h,Otok, 10010 Zagreb, uvjet za uspješnu registraciju je da Petrol zaprimi uredno popunjenu prijavnicu najkasnije do isteka prodajne ponude. Slanjem pristupnog obrasca kupac vozila Dacia potvrđuje da je upoznat s uvjetima prodajne ponude i da se s njima slaže;c) pridružite se Petrol Clubu (1) (u slučaju da kupac Dacia ECO-G vozila nema karticu vjernosti Petrol Cluba ili platnu karticu Petrol Cluba) putem sljedeće  https://www.petrol.hr/petrol-klub/prijava#/-  ili ispunite prijavnicu u brošuri Petrol koju kupac Dacia vozila može dobiti kod ovlaštenog Dacia zastupnika.
d) dati izričitu suglasnost na data pravila i upoznavanje s njihovim sadržajem koji su objavljeni na web stranici  https://akcije.petrol.si/vozinaplin-hr.
 
3. Pogodnost:  
Pogodnost koja se dodjeljuje u kampanji definirana je u obliku popusta od 15% do 2000 litara Q Max LPG goriva. Sudionik dobiva pogodnost upisanu na platnu karticu ili karticu vjernosti Petrol Cluba i može je koristiti prilikom plaćanja Q Max LPG goriva na svim Petrol prodajnim mjestima u Sloveniji i Hrvatskoj. 

4. Dodatni uvjeti i informacije
Za aktiviranje pogodnosti na PKKZ i PKPK potrebno je uskladiti VIN broj šasije koji je kupac dao prilikom registracije gore navedenog i podatke o VIN brojevima šasije prilikom prodaje vozila Dacia ECO-G koje Petrol dobiva od GA Croatia d.o.o..Od dana kada Petrol zaprimi obrazac za prijavu (bilo u fizičkom obliku ili online), pogodnost će biti uplaćena na karticu Petrol Cluba u roku od 10 dana.Kupac koji ispunjava sve uvjete za sudjelovanje u gore navedenoj akciji dobiva mogućnost ostvarivanja pogodnosti na svojoj Petrol club kartici ispunjavanjem obrasca sa svim potrebnim podacima. Pogodnost će sudionik moći koristiti 3 godine od dana kada je pogodnost položena na karticu. Kupac ne može prenijeti pogodnost na treću osobu ili drugog sudionika, niti može unovčiti pogodnost u gotovini ili zamijeniti za još jednu nagradu.
 
5. Osobni podaci
Prava pojedinaca u pogledu zaštite osobnih podataka u svezi s pogodnostima koje se ostvaruju na kartici Petrol Club utvrđena su u Politici privatnosti na web stranici:  https://www.petrol.hr

6. Trajanje pogodnosti
Promocija traje od 06.06.2022. do 05.06.2024.Dacia zadržava pravo prekinuti ovu promociju u bilo kojem trenutku ili promijeniti navedene aktivnosti, prilagoditi ili promijeniti mehaniku kampanje prema vlastitom nahođenju. Kupac će o tome biti prethodno obaviješten na web stranici dacia.hr, gdje će biti objavljena promjena pravila.  Ne odgovaramo za eventualne pogreške. 
Dacia Duster u prirodi
DOSTUPAN POSVUDA
Petrol nudi LPG na više od 100 benzinskih postaja. Možete ih pronaći na autocestama, u svim većim gradovima i na gradskim ulazima, pa čak i na lokalnim benzinskim postajama. U Europi je LPG već dostupan na više od 40.000 benzinskih postaja, a njihov broj se svakim danom povećava. 

Dacia Sandero u prirodi
Štednja
Uzimajući u obzir cijene goriva i razlike u performansama automobila zbog svojstava goriva, tekući naftni plin (LPG) je do 50% jeftiniji od benzina. Zbog ugradnje LPG spremnika autonomija vozila povećat će se za dodatnih 400 do 500 kilometara. Time se zapravo povećava autonomija vozila – za koliko ovisi o veličini ugrađenog spremnika plina. 

Čovjek u prirodi
POBOLJŠAJTE SVOJ EKOLOŠKI OTISAK
Vozila na LPG predstavljaju izvrsnu ekološku opciju. Među njihovim prednostima je iznimno niska emisija krutih čestica u atmosferu, a zanemarive su i emisije otrovnih plinova u usporedbi s vozilima s benzinskim motorima. Štoviše, emisije CO2 su 20% niže za LPG vozila, što ima značajan pozitivan utjecaj na smanjenje učinka globalnog zatopljenja.