PRAVILA O KOLAČIĆIMA

Ova je stranica namijenjena našem pravilniku o kolačićima. Želimo objasniti kako obrađujemo kolačiće i kakvu kontrolu vi imate nad tim.

 

Kada pregledate naš sadržaj, podaci o vašem pretraživanju putem uređaja (računala, tableta, pametnog telefona itd.) mogu se sačuvati u datotekama »kolačića« postavljenima na vašem uređaju. Ovaj pravilnik sadrži informacije o izvoru i uporabi ovih podataka o pretraživanju i o vašim pravima u vezi s tim, osobito o vašim pravima odbijanja kolačića. Ovaj se pravilnik odnosi i na podatke koje prikupljamo kada pristupate ovoj internetskoj stranici putem reklamnog sadržaja koji distribuiramo na internetskim stranicama i aplikacijama trećih strana.

Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više