Dacia osiguranje vozila

Pripremite se za neočekivane trenutke.AUTOMOBILSKA ODGOVORNOST

Cesta skozi gozd

Ukoliko se odlučite za Dacia Financial Services, ostvarujete dodatne pogodnosti za osiguranje vozila ovisno o odabranom paketu u suradnji s Croatia osiguranjem ili Triglav osiguranjem.

 

AO (automobilska odgovornost)

  • Posebni paketi osiguranja – Popust na veliki paket 10% / mali paket 7%.
  • Uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti ostvarujete 5% popusta na jednokratno plaćanje.
  • U slučaju online ugovaranja police ostvarujete 7,7% zelenog popusta, a digitalna polica stiže na vašu e-mail adresu te može biti korištena na tehničkom pregledu, ali i prilikom policijske kontrole ili prometne nesreće.

AUTO KASKO

AUTO KASKO

Croatia osiguranje je lider na domaćem tržištu osiguranja s tradicijom duljom od 135 godina te danas predvodi inovativne trendove u industriji i digitalizaciji poslovanja.

Triglav osiguranje dio je Triglav grupe, najveće osiguravajuće-financijske grupacije u jugoistočnoj Europi koja je prisutna na hrvatskom tržištu od 1967., a rukovode se trima vrijednostima – stručnost, uspješno upravljanje rizicima i društveno odgovorno poslovanje.

 

AK (auto kasko)

  • Ovlašteni Dacia partner servisi rješavaju štete na vašem vozilu brzo i jednostavno.
  • Ostvarujete pravo na korištenje zamjenskog vozila u periodu popravka ukoliko imate ugovoren puni kasko.
  • Ostvarujete mogućnost ugovaranja pokrića prema vlastitim potrebama.
  • Samostalna procjena – brzo i efikasno procijenite štetu putem vašeg mobilnog uređaja.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više