Prilagođene usluge pomoći na cesti

Bez obzira na to jeste li izgubili ključ, imate tehnički problem ili vam je pukla guma: Pomoć na cesti za vozila Dacia je na vašoj strani bez obzira na okolnosti, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, bilo gdje u Hrvatskoj i Europi.

DACIA POMOĆ NA CESTI

DACIA POMOĆ NA CESTI

Neovisno o tome jeste li izgubili ključ, imate tehnički kvar ili probušenu gumu. Dacia pomoć na cesti stoji vam na usluzi bez obzira na okolnosti: 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, u zemlji i diljem Europe.

 

Besplatni telefonski broj za poziv iz Hrvatske: 0800 10 80

 

Telefonski broj za poziv iz inozemstva: +385 1 4693 718

DACIA JE TU ZA VAS

DACIA JE TU ZA VAS

Dacia Pomoć na cesti 24/7 na prostoru cijele Europe nudi vam:

 

  • popravke na licu mjesta, ako je moguće, ili vuču vozila do najbližeg ovlaštenog Dacijinog servisa,
  • popravak tri puta godišnje na licu mjesta u slučaju vlastite pogreške (pogrešno natočeno gorivo ili ostanak na cesti bez goriva, izgubljen ključ, ispražnjen akumulator, prometna nesreća, probušena guma) ili usluga vuče vozila do najbližeg ovlaštenog Dacijinog servisa.

Dacia Pomoć na cesti 24/7 za sva vozila starija od 2 godine za 149 KN*

Ukoliko cijelu godinu vozilo održavate po planu održavanja u ovlaštenom Dacijinom servisu, članstvo će vam se automatski produljiti potpuno besplatno.

 

* U cijenu je uključen PDV.

TU SMO ZA VAS

Postprodajna usluga – osiguranje

Naše osiguranje

Otkrijte naše usluge
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama.
Saznaj više