Naša jamstva

Naša jamstva i produljenja jamstava osmišljena su za pokriće u slučaju nepredviđenih događaja.

TROGODIŠNJE JAMSTVO ZA VAŠE VOZILO DACIA

TROGODIŠNJE JAMSTVO ZA VAŠE VOZILO DACIA

Prednosti jamstva proizvođača

Vaša Dacia dolazi s 3-godišnjim jamstvom na sve tvorničke greške ili greške u proizvodnji. U tom razdoblju možete biti potpuno bezbrižni jer će osoblje mreže Dacia potpuno besplatno otkloniti sve moguće greške i kvarove. Vaše će vozilo biti popravljeno originalnim dijelovima.

U slučaju kvara u bilo kojem trenutku možete nazvati Dacia pomoć na broj 0800 10 80.

PRODULJITE JAMSTVO I VOZITE BEZBRIŽNO

PRODULJITE JAMSTVO I VOZITE BEZBRIŽNO

Prednosti produljenog jamstva

  • Produljite 3-godišnje jamstvo proizvođača do 5 godina*
  • Iskoristite potpunu pokrivenost koju nude stručnjaci naše mreže Pokriva vozilo u slučaju mehaničkog ili električnog kvara (rezervni dijelovi i troškovi rada).
  • Zajamčena usluga Dacia pomoć koja vam je dostupna na svim cestama u zemlji i diljem Europe. Na nas se možete osloniti 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  • Zaštitite se od neočekivanih troškova. Odlučite se za kupnju automobila Dacia putem financiranja Dacia i dobit ćete besplatno osnovno kasko osiguranje za prve dvije godine.
  • Povećajte preprodajnu vrijednost svojeg automobila prenosivim produljenim jamstvom.
Opći uvjeti produljenog jamstva

OTKRIJTE NAŠE USLUGE DACIA

Osiguranje automobila Dacia

Usluga osiguranja Dacia nudi vam oblike osiguranja koji najbolje odgovaraju vašem vozilu Dacia i načinu na koji se koristi.

Dacia Pomoć na cesti

Izgubili ste ključ? Imate li tehničkih problema? Pukla vam je guma? Dacia Pomoć na cesti dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, u Hrvatskoji i u Europi.

Dacia usluge

Održavanje, popravci, financiranje, osiguranje ... Što možemo učiniti za vas?

 

TU SMO ZA VAS

Postprodajna usluga – pomoć

Usluge pomoći na cesti

Otkrijte naše usluge
Postprodajna usluga – osiguranje

Naše osiguranje

Otkrijte naše usluge

Pravne napomene

Produljeno jamstvo proizvođača mora se ugovoriti prije kraja 12-mjesečnog razdoblja od datuma prve registracije navedenog na prometnoj dozvoli vozila. Usluge Ugovora o produljenom jamstvu proizvođača pružaju se nakon isteka ugovornog jamstva proizvođača, tj. istekom 36. mjeseca nakon datuma prve registracije naznačenog u prometnoj dozvoli vozila.
Produljeno jamstvo proizvođača tvrtke Dacia može se prenijeti na drugu osobu ako se vozilo proda.

*Pogledajte opće uvjete u ugovoru koji možete dobiti od svog zastupnika.
**Produljeno jamstvo proizvođača tvrtke Dacia prestaje čim se ispuni jedna od ugovornih odredbi u nastavku: ugovorno razdoblje započinje od datuma prve registracije vozila, a kilometraža se broji kada je mjerni kotač postavljen na nultu vrijednost.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više