Dacia proljetna ponuda

U Dacia ovlaštenim servisima čekamo vas s aktualnom proljetnom servisnom ponudom, koja vam donosi povoljne servisne usluge i kupon za kupnju dodatne opreme.
Gume već od 365 KN s PDV-om
Gume su jedina dodirna točka između vašeg vozila i ceste, o njihovoj kvaliteti ovisi sigurnost vas i vaših putnika, stoga je uvijek važno voditi računa o njihovom optimalnom stanju.
Zašto je pametno zimske gume zamijeniti ljetnima?
  • Bolja provodljivost i prianjanje na asfaltnim površinama pri višim temperaturama.
  • Bolja otpornost na visoke temperature zraka i pregrijane ceste.
  • Visoke temperature trajno oštećuju gumenu smjesu zimskih guma (povećano trošenje gaznoga sloja dovodi do slabijeg prianjanja i težeg upravljanja).
U ovlaštenim Dacia servisima nudimo Vam povoljnu ponudu za kupnju ljetne gume već od 365 kn s PDV-om.

Akumulator s uključenom zamjenom već od 925 KN s PDV-om
Pri niskim temperaturama i vlazi, akumulatori su opterećeni, potrošnja struje raste, a kapacitet se smanjuje. Krajem zime preporuča se pregled, jer akumulatori postaju osjetljivi i mogu nam otkazati u proljeće ili ljeto.
Ovlašteni Dacia servisi za vas imaju spremnu ponudu akumulatora s uključenom zamjenom već od 925 KN s PDV-om.

Kupon dodatna oprema
U ovlaštenim servisima Dacia nudimo vam i mogućnost nadogradnje vašeg vozila i prilagodbe vašim potrebama.

Poklanjamo vam kupon u vrijednosti od 475 KN s PDV-om za kupnju određene dodatne opreme *. U ponudi su originalne Dacia kuke, krovne kovčezi i nosač za bicikle na kuki za vuču koji oduševljavaju svojom elegancijom, praktičnošću, fleksibilnošću i kvalitetnim materijalima, te mogućnošću brze ugradnje.

* Prilikom kupnje i zamjene guma ili nakon usluge servisa iznad 700 kn s PDV-om, kupac može iskoristiti bon od 475 kn s PDV-om za određenu dodatnu opremu za vozila Dacia.

Požurite u ovlašteni Dacia servis, gdje će vas dočekati stručnjaci koji znaju kako se učinkovito pobrinuti za vaše Dacia vozilo i dati vam odgovor na svako vaše pitanje.
Zašto održavati automobil u ovlaštenom Dacia servisu?
  • Jamstvo kvalitete i sigurnosti vozila.
  • Jednogodišnje jamstvo na rezervne dijelove i ugradnju.
  • Naši tehničari posebno su obučeni za održavanje i popravak vašeg vozila Dacia.
  • Elektronička dijagnostika osigurava očuvanje izvornih karakteristika vozila.
  • Posebni alati i oprema dizajnirani su posebno za vaše vozilo.
  • Održavanje originalnim rezervnim dijelovima produljuje vijek trajanja vozila.
Više informacija o ponudi

Posebna ponuda vrijedi u mreži ovlaštenih Dacia servisa od 01.4.2022. do 30.04.2022. ili do rasprodaje zaliha. Ponuda se ne može kombinirati s ostalim posebnim ponudama. Preporučena maloprodajna cijena od 365 KN s PDV-om odnosi se na gumu Motrio FAIRWAY SUMMER 185/65 / R15 88 T. Preporučena maloprodajna cijena od 925 KN s PDV-om vrijedi za akumulator s uključenom zamjenom za model Dacia Lodgy TAP JSAY 12V 50 AH 7711238596. Za više informacija obratite se svom Dacia ovlaštenom koncesionaru. Dacia zadržava pravo da posebnu ponudu produži ili je prijevremeno završi. Slika je simbolična. Renault Nissan Hrvatska d.o.o., Radnička cesta 47, 10000 Zagreb.