Okretno i robustno gradsko vozilo

PONUDA DACIA SANDERO
Ponuda Dacia Sandero 1.0 ECO-G 100 s paketom klima već od 15.950€
+ Petrol kartica vjernosti s 15% popusta do 2.000 litara LPG goriva
+ 6 godina jamstva*
VIŠE O DACIA SANDERU
ZALIHA VOZILA SANDERO ECO-G
Provjerite odličnu ponudu naših vozila na zalihi, dostupnih po povoljnim Dacia cijenama. Iskoristite povoljne uvjete za kupnju novog vozila Sandero ECO-G.
VIŠE O DACIA SANDERU
SMANJITE TROŠKOVE UZ ECO-G
Upoznajte Sandero ECO-G s Dacia benzinskim i LPG motorom ECO-G. Ekološki prihvatljiv i ekonomičan, omogućuje kontrolu troškova goriva uz smanjene emisije CO2.
Više o ponudi

Navedena cijena odnosi se na verziju Sandero 1.0 ECO-G 100 (91KS(67kW))/(100KS(74kW)). Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna. Prikazana cijena modela, namijenjena prodaji fizičkim osobama, uključuje PDV i PPMV. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Dacia. 

Jamstvo od 6 godina obuhvaća 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. 

*Ugovor o besplatnom održavanju sklapa se za razdoblje od 3 godine ili 60.000 km (što god nastupi prije), te vrijedi samo pri kupnji uz Mobilize Financial Services. Mobilize Financial Services je lokalni komercijalni naziv tvrtke RCI USLUGE d.o.o. koja svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d.  

Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 5,4 – 7,1 l/100 km. Emisija CO2: 122 - 123 / 108 – 109 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  

Uvjeti akcije petrol -15% popusta
Zbog svoje iznimne ekonomičnosti i povoljnih ekoloških karakteristika, prirodni plin (ukapljeni naftni plin) jedna je od alternativa konvencionalnim naftnim gorivima, jer se njegovom upotrebom gotovo prepolovi trošak nabave goriva. Autoplin je najekonomičnije gorivo na našem tržištu jer se cijena može smanjiti i do 40% u odnosu na 95-oktanski benzin. Stoga su Dacia i Petrol udružili snage i ponudili dodatnu pogodnost kupcu Dacia vozila na plin (ECO-G verzije): 15% uštede do 2000 litara LPG goriva uz Petrol Club karticu.


1. Do 15% uštede će biti prihvatljivo:
a) Kupac koji kupi bilo koje vozilo Dacia na plin (Sandero, Sandero Stepway, Jogger i Duster) (ECO-G verzija);
b) Kupac punoljetna fizička osoba (ponuda se ne odnosi na pravne osobe i tvrtke);
c) Kupac koji posjeduje Petrol Loyalty Card (PKKZ) ili Petrol Club platnu karticu (PKPK) ili postane novi član Petrol Cluba i time dobiva karticu vjernosti.


2. Kupac bilo koje Dacie ECO-G koji želi uštedjeti 15% do 2.000 litara mora:

a) Kupiti bilo koje vozilo Dacia ECO-G od ovlaštenog Dacia zastupnika;
b) Uspješno dovršiti registraciju za pogodnost, i to:
i. na web stranici https://akcije.petrol.si/vozinaplin-hr, na način da online obrazac objavljen na web stranici sadrži svoje točne i točne podatke (1), a to su: ime i prezime, e-mail ili broj telefona , VIN broj šasije u trenutku prodaje kupljenog vozila Dacia ECO-G i broj važeće kartice Petrol Cluba kupca na koju će kupac ostvariti navedeni popust ako su ispunjeni svi uvjeti. Za uspješnu registraciju, kupac Dacia ECO-G vozila također mora pristati na uvjete prodajne ponude na kraju unosa svih prethodno traženih podataka;

ii. ispunjavanjem i predajom pristupnog obrasca Petrolu koji kupac Dacia ECO-G vozila može dobiti kod ovlaštenog Dacia zastupnika prilikom kupnje vozila Dacia ECO-G. U prijavni obrazac kupac mora unijeti svoje točne i točne podatke (1), a to su: ime i prezime, e-mail ili broj telefona, VIN broj šasije u trenutku prodaje kupljenog vozila Dacia ECO-G i broj važeće kartice Petrol Cluba kupca na koju će kupac ostvariti navedeni popust ako su ispunjeni svi uvjeti. Kupac prijavnicu mora poslati na adresu Petrol d.o.o., Oreškoviceva 6/h,Otok, 10010 Zagreb, uvjet za uspješnu registraciju je da Petrol zaprimi uredno popunjenu prijavnicu najkasnije do isteka prodajne ponude. Slanjem pristupnog obrasca kupac vozila Dacia potvrđuje da je upoznat s uvjetima prodajne ponude i da se s njima slaže;

c) pridružite se Petrol Clubu (1) (u slučaju da kupac Dacia ECO-G vozila nema karticu vjernosti Petrol Cluba ili platnu karticu Petrol Cluba) putem sljedeće https://www.petrol.hr/petrol-klub/prijava#/- ili ispunite prijavnicu u brošuri Petrol koju kupac Dacia vozila može dobiti kod ovlaštenog Dacia zastupnika.

d) dati izričitu suglasnost na data pravila i upoznavanje s njihovim sadržajem koji su objavljeni na web stranici https://akcije.petrol.si/vozinaplin-hr.

 
 3. Pogodnost:  

Pogodnost koja se dodjeljuje u kampanji definirana je u obliku popusta od 15% do 2000 litara Q Max LPG goriva. Sudionik dobiva pogodnost upisanu na platnu karticu ili karticu vjernosti Petrol Cluba i može je koristiti prilikom plaćanja Q Max LPG goriva na svim Petrol prodajnim mjestima u Sloveniji i Hrvatskoj.

 

4. Dodatni uvjeti i informacije

Za aktiviranje pogodnosti na PKKZ i PKPK potrebno je uskladiti VIN broj šasije koji je kupac dao prilikom registracije gore navedenog i podatke o VIN brojevima šasije prilikom prodaje vozila Dacia ECO-G koje Petrol dobiva od GA Croatia d.o.o. Od dana kada Petrol zaprimi obrazac za prijavu (bilo u fizičkom obliku ili online), pogodnost će biti uplaćena na karticu Petrol Cluba u roku od 10 dana.

Kupac koji ispunjava sve uvjete za sudjelovanje u gore navedenoj akciji dobiva mogućnost ostvarivanja pogodnosti na svojoj Petrol club kartici ispunjavanjem obrasca sa svim potrebnim podacima. Pogodnost će sudionik moći koristiti 3 godine od dana kada je pogodnost položena na karticu. Kupac ne može prenijeti pogodnost na treću osobu ili drugog sudionika, niti može unovčiti pogodnost u gotovini ili zamijeniti za još jednu nagradu.

 

5. Osobni podaci
Prava pojedinaca u pogledu zaštite osobnih podataka u svezi s pogodnostima koje se ostvaruju na kartici Petrol Club utvrđena su u Politici privatnosti na web stranici: https://www.petrol.hr


6. Trajanje pogodnosti

Promocija traje od 06.06.2022.

Dacia zadržava pravo prekinuti ovu promociju u bilo kojem trenutku ili promijeniti navedene aktivnosti, prilagoditi ili promijeniti mehaniku kampanje prema vlastitom nahođenju. Kupac će o tome biti prethodno obaviješten na web stranici dacia.hr, gdje će biti objavljena promjena pravila. 

 Ne odgovaramo za eventualne pogreške. 


Jednostavno i ugodno iskustvo u vozilu

Redizajnirana instrumentna ploča
Redizajnirana instrumentna ploča
Novi dizajn instrumentne ploče spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu kako bi vam iskustvo unutar vozila Sandero bilo jednostavnije
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.
Optimalna toplinska udobnost
Optimalna toplinska udobnost
Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tijekom putovanja.
Udoban putnički prostor
Udoban putnički prostor
Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u stražnjem dijelu, vaši će se putnici u vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.
Pametna odlagalna mesta
Pametni pretinci za odlaganje
Telefon, ključevi, naočale, novčanik... Jednostavno organizirajte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli vozila Sandero.
Prostran prtljažnik
Prostran prtljažnik
Ne morate više brinuti o tome koliko ste kovčega spakirali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete (potpuno natovareni) bezbrižno putovati.
Električni servo-upravljač
Električni servo-upravljač
Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
LED dnevna svjetla
LED dnevna svjetla
Spušta li se mrak? LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje li padati kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.
Kartica slobodne ruke
Kartica slobodne ruke
Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.

Prednosti lpg vozila dacia eco-g

Osnove su dobar početak!
Dacia ECO-G – prednosti
Ekonomična tehnologija
Modeli s LPG motorima povoljni su i ne zahtijevaju nepotrebne dodatke. Iskoristite konkurentnu cijenu za vrhunsku tehnologiju i uživajte u većoj uštedi goriva.
Dacia ECO-G – prednosti
sigurna tehnologija
Iskoristite prednosti tvorničke ugradnje i jamstvo proizvođača koje je jednako jamstvu drugih motora u ponudi.

Dacia ECO-G – prednosti
Jednostavna upotreba!
Punjenje LPG spremnika jednostavno je kao i punjenje spremnika za gorivo. Uz pritisak prekidača možete se prebacivati između motora s unutarnjim sagorijevanjem i LPG motora!