Odvezite obiteljski Jogger s posebnom ponudom

PONUDA NOVI DACIA JOGGER
Jogger Essential 1.0 TCe 110
već od 18.900 €

+ 6 godina jamstva*
+ 3 godine održavanja**
več o Eco-g tehnologiji
Uživajte u praktičnoj vožnji

Vaš Dacia Jogger može prevoziti do 7 osoba! Osim brojnih pametnih mjesta za odlaganje, možete iskoristiti udobnost i prostranost u vozilu. U stražnjem dijelu vozila putni prostor možete urediti prema svojim željama sa sklopivim stolovima. 
Više o ponudi

Navedena cijena odnosi se na verziju Jogger Essential 1.0 TCe 110 (109KS(81kW)). Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna. Prikazana cijena modela, namijenjena prodaji fizičkim osobama, uključuje PDV i PPMV. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Dacia. 

Jamstvo od 6 godina obuhvaća 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta. 

*Ugovor o besplatnom održavanju sklapa se za razdoblje od 3 godine ili 60.000 km (što god nastupi prije), te vrijedi samo pri kupnji uz Mobilize Financial Services (RCI USLUGE d.o.o. djeluje pod lokalnim komercijalnim nazivom Mobilize Financial Services koji svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing d.o.o. i ALD Automotive d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d.). 

Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 5,6 - 5,7 l/100 km. Emisija CO2 : 127 -130 g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.  


dizajn

Redizajniran obiteljski automobil sa 7 sjedala

Novo vozilo Dacia Jogger ističe se svojom svestranošću, kombinirajući dimenzije karavana, unutrašnjost vozila za aktivnosti u slobodno vrijeme i prednosti obiteljskog SUV-a.

Prednosti lpg vozila dacia eco-g

Osnove su dobar početak!
Dacia ECO-G – prednosti
Ekonomična tehnologija...
Modeli s LPG motorima povoljni su i ne zahtijevaju nepotrebne dodatke. Iskoristite konkurentnu cijenu za vrhunsku tehnologiju i uživajte u većoj uštedi goriva.
Dacia ECO-G – prednosti
...sigurnost...
Iskoristite prednosti tvorničke ugradnje i jamstvo proizvođača koje je jednako jamstvu drugih motora u ponudi.
Dacia ECO-G – prednosti
... i jednostavna upotreba!
Punjenje LPG spremnika jednostavno je kao i punjenje spremnika za gorivo. Uz pritisak prekidača možete se prebacivati između motora s unutarnjim sagorijevanjem i LPG motora!

Jeste li spremni voziti dacia jogger?

Novi Jogger
DACIA JOGGER
Novi Jogger – dodatna oprema
DODATNA OPREMA
Novi Jogger – dimenzije i specifikacije
DIMENZIJE I SPECIFIKACIJE