Odvezite Dacia Duster s posebnom ponudom

Krenite u avanturu s novim vozilom Dacia Duster.
PONUDA NOVI DACIA DUSTER
Dacia Duster Expression 1.3 TCe 130
već za 20.350 €

+ 6 godina jamstva*
+ 3 godine održavanja**

suv za avanture
Suv za avanture
Moderan i robustan, Dacia Duster je ujedno i najprilagodljiviji SUV koji će vas zdušno pratiti u svim avanturama. U gradu ili na makadamskim cestama, avantura vas čeka!

Više o ponudi

Navedena je cijena neobvezujuća preporučena maloprodajna cijena, a uključuje PDV i PPMV te se odnosi na verziju Duster Expression 1.3 TCe 130. Ponuda vrijedi do 29.02.2024. za fizičke osobe.
Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 6,2-6,3. Emisija CO2: 140 g/km

Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

*Jamstvo od 6 godina obuhvaća 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta.
**Ugovor o besplatnom održavanju sklapa se za razdoblje od 3 godine ili 60.000 km (štogod nastupi prije), te vrijedi samo pri kupnji uz Mobilize Financial Services (RCI USLUGE d.o.o. djeluje pod lokalnim komercijalnim nazivom Mobilize Financial Services koji svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing d.o.o. i ALD Automotive d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d.).    DIZAJN

Suv čija je svestranost bez premca!

Novo vozilo Dacia Duster spremno je krenuti s vama na sve vaše pustolovine i etablira se kao legendarni Dacia obiteljski SUV.

Jeste li spremni voziti dacia duster?

Novi Duster – dimenzije i specifikacije
DACIA DUSTER
dodatna oprema
DODATNA OPREMA