Odvezite Sandero s posebnom ponudom

PONUDA DACIA SANDERO
Dacia Sandero Essential 1.0 TCe 90 s paketom klima
već od 15.350 €
+ 6 godina jamstva*
+ 3 godine održavanja**

VIŠE O DACIA SANDERU
Više o dacia sanderu
Sandero predstavlja potpuno osvježeni dizajn s modernom siluetom i obnovljenim prednjim krajem koji je istaknut novim LED svjetlosnim potpisom u obliku slova Y. Prilagođava se vašoj svakodnevici najprostranijom unutrašnjosti svoje kategorije, s izdašnim prtljažnim prostorom i pretincima za odlaganje, zbog čega je putovanje još ugodnije.
Više o ponudi

Navedena cijena odnosi se na verziju Sandero Essential 1.0 TCe 90 (91KS(67kW)) s paketom klima. Prikazana cijena je maloprodajna preporučena cijena koja je neobvezujuća i informativna. Prikazana cijena modela, namijenjena prodaji fizičkim osobama, uključuje PDV i PPMV. Za detaljnije informacije o cijeni i opremi obratite se ovlaštenom koncesionaru Dacia. 

Jamstvo od 6 godina obuhvaća 3 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 4. i 5. i 6. godinu ili 100.000 km, a vrijedi do ispunjenja prvog od dvaju navedenih uvjeta.

*Ugovor o besplatnom održavanju sklapa se za razdoblje od 3 godine ili 60.000 km ( što god nastupi prije ), te vrijedi samo pri kupnji uz Mobilize Financial Services (RCI USLUGE d.o.o. djeluje pod lokalnim komercijalnim nazivom Mobilize Financial Services koji svojim kupcima predlaže financiranje vozila preko financijskih partnera Zagrebačka banka d.d., UniCredit Leasing d.o.o. i Ayvens Croatia d.o.o., te osiguranje vozila preko Croatia osiguranja d.d.). 

Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 5,2 - 5,3 l / 100 km. Emisija CO 2 : 118 -119g/km. Slika je simbolična. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. 


Jednostavno i ugodno iskustvo u vozilu

Redizajnirana instrumentna ploča
Redizajnirana instrumentna ploča
Novi dizajn instrumentne ploče spaja sve potrebne kontrole na jednom mjestu kako bi vam iskustvo unutar vozila Sandero bilo jednostavnije
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Upravljač prilagodljive visine i udaljenosti
Nova nenadmašna funkcija omogućuje vam brzo i jednostavno prilagođavanje visine i udaljenosti upravljača kako biste dobili optimalni položaj za vožnju.
Optimalna toplinska udobnost
Optimalna toplinska udobnost
Automatski klima-uređaj omogućuje vam da kontrolirate temperaturu i uživate u optimalnoj udobnosti tijekom putovanja.
Sandero – putnički prostor
Udoban putnički prostor
Zahvaljujući još većem prostoru za ramena u prednjem dijelu i prostoru za noge u stražnjem dijelu, vaši će se putnici u vozilu Sandero voziti u potpunoj udobnosti.
Sandero – pretinci na središnjoj konzoli
Pametni pretinci za odlaganje
Telefon, ključevi, naočale, novčanik... Jednostavno organizirajte svakodnevni život pomoću velikog prostora za odlaganje nadohvat ruke u središnjoj konzoli vozila Sandero.
Sandero – prtljažnik
Prostran prtljažnik
Ne morate više brinuti o tome koliko ste kovčega spakirali! Zahvaljujući prostranom prtljažniku, možete (potpuno natovareni) bezbrižno putovati.
Sandero – električni servo-upravljač
Električni servo-upravljač
Olakšajte manevriranje i uživajte u sigurnijem i udobnijem doživljaju vožnje zahvaljujući električnom servo-upravljaču.
Sandero – LED prednja svjetla
LED dnevna svjetla
Spušta li se mrak? LED dnevna svjetla prednja svjetla vozila Sandero pale se automatski i pružaju bolju vidljivost i danju i noću. Počinje li padati kiša? Uživajte i u automatskoj aktivaciji brisača vjetrobranskog stakla.
Sandero – kartica slobodne ruke
Kartica slobodne ruke
Karticom slobodne ruke jednostavno otključajte i pokrenite svoje vozilo.