Osiguranje u slučaju smrti, invalidnosti izazvane nesrećom ili gubitka posla

Osiguranje BNI (osiguranje zajmoprimca u slučaju smrti ili invalidnosti izazvane nesrećom ili gubitka posla), čuva vas i vaše bližnje u teškim životnim okolnostima, kad se vaše financijsko stanje može snažno promijeniti. Sklapanje osiguranja BNI navedene financijske i životne probleme čini lakšim.

– osiguranje BNI uključeno je u svaki kredit u okviru kojeg osiguravajuće društvo u slučaju gubitka posla pokriva do šest mjesečnih obroka.

– osiguranje BNI opcijski je dostupno i u kreditima o leasingu u okviru kojeg osiguravajuće društvo u slučaju gubitka posla pokriva do šest mjesečnih obroka.

– u slučaju smrti ili invalidnosti izazvane nesrećom i u kreditu i u leasingu osiguravajuće društvo pokriva cijelo preostalo dugovanje.

 

Kako do osiguranja BNI?

Zatražite osiguranje BNI već pri potpisivanju ugovora o financiranju vozila. Usluga će biti uključena u vaš financijski paket.

Obratite nam se za više informacija.

Osiguranje od financijskog jaza

Sklapanjem osiguranja od financijskog jaza osiguravate se od financijskih gubitaka u slučaju krađe ili uništenja vašeg vozila. GAP osiguranje jamči vam pravo na procijenjenu tržišnu vrijednost vozila. Morat ćete vratiti i mogući dug koji morate otplatiti financijskoj instituciji.

Naše „osiguranje kupovne cijene” pokrit će razliku između isplaćene osigurnine s naslova kasko-osiguranja i vašeg preostalog duga, uključujući polog i vrijednost odbitne franšize.

– osiguranje pokriva razliku između isplaćene osigurnine i preostalog duga, a pokriva i početni polog (koji nije amortiziran) te vrijednost odbitne franšize (do 2 %).

– GAP osiguranje možete ugovoriti za novo ili rabljeno vozilo.

– GAP osiguranje dostupno je i poslovnim korisnicima.

Kako do osiguranja GAP?

Zatražite osiguranje GAP već pri potpisivanju ugovora o financiranju vozila. Usluga će biti uključena u vaš financijski paket.

Obratite nam se za više informacija.