Daica Spring u gradu

Dacia Spring

ISKORISTITE DRŽAVNE POTICAJE

Doživite novu generaciju električne vožnje u najjeftinijem SUV-u na tržištu. Prelazak na električni pogon nikad nije imao toliko prednosti!


Pozivamo vas da iskoristite mogućnost korištenja poticaja pri kupnji novog vozila Dacia Spring. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je u 2021. godini osigurao 90 milijuna kuna za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila za fizičke i pravne osobe.


Nabavka vozila će se, kao i do sad, sufinancirati s do 40% po vozilu, a maksimalni iznos poticaja će ovisiti o kategoriji. Za kupnju vozila s električnim pogonom moći dobiti do 70.000,00 kuna. Objava Javnog poziva za fizičke i pravne osobe očekuje se početkom lipnja.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Unos svih podataka u mrežnu aplikaciju za prijavu na Javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila za prijavitelje provodi ovlašteni Dacia koncesionar. Krajnji rok za realizaciju kupnje vozila i dostavu dokaza Fondu o istome od strane korisnika je 9 mjeseci od dana zaprimanja odluke o dodjeli sredstava Fonda.

DACIA SPRING

Iskoristite izvrsnu ponudu:
DACIA SPRING već za 79.999 kn uz korištenje državnih poticaja!

Obratite se Dacia koncesionaruŽelim više informacija

Omogućavanje povoljne mobilnosti na električni pogon!

Uz deset godina iskustva i dokazane stručnosti tvrtke Groupe Renault, kao i vodeće uloge na području električne mobilnosti, novo električno vozilo Dacia Spring označava početak nove ere povoljne električne mobilnosti za sve. 

  • Gradski auto Spring – prednji kraj
  • Gradski auto Spring – svjetlosni potpis
  • Gradski automobil Spring – multimedijski sustav
  • Dacia Spring – prtljažnik
  • Dacia Spring – punjenje

Najpovoljniji električni automobil na tržištu!

Električni Spring

Novi DACIA rEVolution

Povoljan, snažan, prostran i električan. Novi električni Spring gradski je automobil koji kombinira glavne vrijednosti marke Dacia i prednosti 100% električnog motora. Uživajte u laganoj i tihoj vožnji u gradskim i prigradskim područjima, bez buke motora i drugih neugodnih vibracija. 


Novi električni Spring pomoći će vam da ostvarite domet mješovite vožnje do 230 km* po WLTP-u ili 305 km* vožnje po WLTP-u City uz bateriju od 27,4 kWh***. Do šest dana gradske vožnje bez punjenja. 

Električni Spring

Električni automobil uklanja stres!

Vrijeme je za pauzu? Ništa lakše! Jednostavno napunite svoj novi električni Spring kod kuće putem standardne utičnice ili postavite Wallbox**** za brzo punjenje u trajanju do 4 i pol sata. Nemate vremena? Uz DC punjač (opcija) napunite bateriju do 80 % kapaciteta za samo 50 minuta na postaji za brzo punjenje.

Električni Spring

Dizajn koji krši sva pravila

Jeste li spremni pokoriti gradsku džunglu? Moćne linije, kompaktne dimenzije, novi Dacia svjetlosni potpis, krovni nosači, 14-inčni Flex Wheel Doria obradom, stražnja zaštitna ploča i velika visina do podvozja... Novi Dacia Spring kombinira agilnost gradskog automobila i stabilnost terenskog vozila, a istovremeno ostavlja dojam pustolova.  


Novi Dacia Spring možda jest manji, ali još uvijek prostrano vozilo s pet sjedala standardne veličine i modularnom unutrašnjošću. Nudi vam najbolji mogući volumen prtljažnika (290 l *) i preklopivu stražnju klupu. Definitivno izvrstan izbor!

Ugodno iskustvo u vozilu

Bolji uvjeti vožnje i pojednostavljeno manevriranje vozilom sva dan. Naša je oprema dizajnirana za pružanje praktičnog i udobnog iskustva u vozilu. Ima multimedijski sustav MEDIA NAV i 7-inčni dodirni zaslon opremljen zrcaljenjem pametnog telefona koje je kompatibilno sustavima Android Auto™, Apple CarPlay™, kao i Bluetooth®, 3,5-inčni TFT zaslon u boji, pomoć pri parkiranju unatrag, kameru za vožnju unatrag, električni servo upravljač, električne prednje i stražnje podizače stakala, daljinsko zaključavanje vozila, klima-uređaj itd. 

* Certifikacija u tijeku.

 

**Ispitni ciklus WLTP City predstavlja vrijednosti gradske vožnje u okviru mješovitog ciklusa.Ispitni ciklus WLTP za mješovitu vožnju predstavlja vrijednosti standardnog ciklusa vožnje, pri čemu se 57 % odnosi na gradsku, 25 % na izvangradsku i 18 % na vožnju autocestom.

 

*** Iskoristite Dacia jamstvo na bateriju vozila u razdoblju od osam godina ili 120 000 km.

**** Stanicu za kućno punjenje Wallbox treba ugraditi ovlašteni stručnjak.

Jeste li spremni da budete zadivljeni?

thumbnail
Električni Spring – električni gradski automobil Dacia
Električni Spring – električni gradski automobil Dacia
Električni Spring – električni gradski automobil Dacia

Verzije

Odaberite svoj Novi Spring

COMFORT

COMFORT

već od 133.333 HRK
COMFORT PLUS

COMFORT PLUS

već od 139.999 HRK

Slike na internetskoj stranici www.dacia.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu.

Želite novo Dacia vozilo?

Na klik potražite najbližeg ovlaštenog koncesionara!

ili
miniDealocMap

Otkrijte ostale Dacia modele

Novi Sandero Stepway
Novi Sandero Stepway
već od 96.900 HRK
Duster
Duster
već od 102.900 HRK

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više