Paleta vozila Dacia

Duster, Sandero, Sandero Stepway, Spring... Otkrijte sva naša vozila i uživajte u širokoj paleti novih vozila Dacia za privatne i poslovne korisnike po prihvatljivim cijenama.

  • Električni motor
Novi Spring
već od 137.333 HRK
Novi Duster
već od 106.400 HRK
Novi Sandero
već od 83.900 HRK
Novi Sandero Stepway
već od 96.900 HRK
Novi Duster ECO-G
već od 109.400 HRK
Novi Sandero ECO-G
već od 94.900 HRK
Novi Sandero Stepway ECO-G
već od 105.900 HRK
Jogger

Otkrijte vozila Dacia...

Snažno i jednostavno SUV vozilo, modularan i fleksibilan jednovolumen sa 7 sjedala ili prostrano i dinamično Dacia vozilo? Pouzdani, zavodljivi i pametni, naši modeli svakodnevno zadovoljavaju vaše potrebe. Je li vaše vozilo nužan dio vašeg poslovanja? Otkrijte naš model Dokker Van…

Najbolja vrijednost za novac

Posvećeni smo dizajniranu čvrstih i pouzdanih vozila koja se lako koriste i održavaju, dostupnih svima po prihvatljivoj cijeni. Uživajte u udobnosti i lakoći korištenja svih naših modela.

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više