Dacia slavi deset godina uspjeha s ograničenom serijom svih modela u ponudi

  • Ove godine Dacia slavi deset godina uspjeha otkad je 2005. Logan predstavljen u Europi i sredozemnoj regiji.

  • Tu će obljetnicu Marka obilježiti ograničenom serijom svih modela. Dostupnu u svim modelima Dacijine ponude, tu ograničenu seriju krase ekskluzivna boja karoserije plava Cosmos te posebni dizajnerski elementi i oprema.

  • Dacia Duster s benzinskim motorom TCe 125 odsad je dostupna i u izvedbi s pogonom na četiri kotača.

  • Dacijina je prodaja 2014. prvi put premašila brojku od 500.000 vozila, što je rast od 20 % u odnosu na prethodnu godinu. U deset je godina Dacia postala važan čimbenik na tržištu automobila, prodavši više od 3 milijuna vozila.

  • U deset je godina Dacia na temelju načela jednostavnosti, velikodušnosti i pouzdanosti ostvarila snažne veze s kupcima.

ŠTO JE NOVOG NA ŽENEVSKOM SALONU AUTOMOBILA 2015.?

Već je deset godina prošlo otkako je 2005. počela prodaja Logana u Europi, čime je rumunjska marka, oživljena uz Renaultovu potporu, započela novo poglavlje u svojem životu i ostvarila nezabilježen uspjeh u Europi. Desetu godišnjicu Dacia će obilježiti ograničenom serijom svih modela u svojoj ponudi (osim Dokkera Van). Ta jednostavna i velikodušno opremljena ograničena serija imidž Marke odražava ekskluzivnom plavom bojom nazvanom Cosmos, posebnim dizajnerskim elementima, novim umreženim navigacijskim sustavom Media-Nav Evolution i paketom Serenity.

A Dacia Duster s motorom TCe 125 sada je dostupna i u izvedbi s pogonom na četiri kotača, čime se u ponudi pridružila inačicama s motorima 1.6 16V 105 i dCi 110. (ovisno o tržištu)