Remen razvodnog sustava

Remen razvodnog sustava osigurava besprijekornu sinkronizaciju između različitih dijelova motora. Zbog vaše je sigurnosti nužno pridržavati se plana zamjene remena.

Dacia – postprodajna usluga za remen razdjelnog sustava

Remen razvodnog sustava

Remen razvodnog sustava osigurava besprijekornu sinkronizaciju pojedinih dijelova motora.

Iznimno je važno pridržavati se predviđenog rasporeda zamjene s obzirom na prvi ostvareni uvjet: starost remena ili broj prijeđenih kilometara.


Ne postoji znak upozorenja na istrošenost remena! Kada shvatimo da nešto nije u redu, nažalost je već prekasno, a financijske posljedice mogu biti velike.
Kvar razvodnog remena može imati kobne posljedice za motor vašeg vozila.

 

Zahvaljujući Dacijinu programu održavanja znate da remen treba promijeniti svake četiri godine, čak i na vozilima koja nisu prešla između 60.000 i 160.000 km.

Pripazite da ne prekoračite interval zamjene remena razvodnog sustava! Tako ćete izbjeći neugodnosti kao što je kvar motora.

 

Stručnjaci tijekom zahvata na razvodnom sustavu provjeravaju i stanje pumpe za vodu.


SAVJET

Izbjegnite neugodna iznenađenja: zamijenite remen razvodnog sustava na vozilima starijima od četiri godine iako još nisu prešla 60.000 km!
Zamjena remena razvodnog sustava sastavni je dio programa održavanja vaše Dacije.
Nudimo vam komplete za zamjenu prilagođene motoru vašeg vozila.

Ne čekajte više!

Saznajte više o remenu razvodnog sustava

Dacia – postprodajna usluga za remen razdjelnog sustava

Sve o remenu razvodnog sustava na jednostavan način

Čujete glasan i neobičan zvuk pri pokretanju vašeg vozila Dacia? Ne čekajte više, dogovorite sastanak sa svojim koncesionarom.

Otkrijte sve naše savjete i trikove
Dacia – postprodajna usluga

Vozite opušteno

Niste slučajno odabrali vozilo Dacia. Povjeravajući nam održavanje ili popravak svojeg vozila Dacia možete biti sigurni da dobivate kvalitetnu uslugu.

Otkrijte sve naše obveze
Dacia – jamstvo, osiguranje i pomoć

Jamstvo i pomoć na cesti

Dacia je uz vas u svakoj situaciji.

Otkrijte naše usluge
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više