GUME

Prikladne gume osiguravaju vašu sigurnost i optimalno prianjanje na cesti. Jesu li vam gume u dobrom stanju?

GUME

GUME

Provjerom trošenja guma osigurat ćete najbolje prianjanje uz cestu. Zajedno s kočnicama i amortizerima, gume čine "sigurnosni trokut" vašeg vozila.

Gume uvijek moraju biti u besprijekornom stanju. One su jedini dio vašeg vozila koji je u neprestanom doticaju s cestom. Preporučujemo vam da redovito provjeravate njihovo stanje: provjerite dubinu gaznog sloja svojih guma!

 

 

Tražite nove gume za svoje vozilo? Kontaktirajte najbližeg Dacia koncesionara

 

Kontaktirajte Dacia koncesionara

OBRATITE POZORNOST I NA DRUGE ZNAKOVE ISTROŠENOSTI

OBRATITE POZORNOST I NA DRUGE ZNAKOVE ISTROŠENOSTI

Vibracije upravljača, bočna oštećenja, istrošen gazni sloj, neobični zvukovi u vožnji, moguće deformacije…

 

Kontrola guma redovito se provodi tijekom posjeta servisu.

 

SAVJET

Gume uvijek mijenjajte u paru (najmanje dvije odjednom) kako biste izbjegli opasnosti. Manje istrošene gume treba postaviti na stražnju osovinu. Jednom mjesečno te prije svakog duljeg putovanja provjerite tlak u gumama, i to onda kada su gume hladne. Oprez! Prenizak tlak u gumama može dovesti do njihova pucanja. Preporučeni tlak u gumama naznačen je na okviru vozačevih vrata. Predbilježite se za pregled guma i, ako je potrebno, ovjesa.  

 

Dogovorite termin za servis

Ne čekajte više!

Saznajte više o gumama

Dacia – postprodajna usluga za gume

Sve o gumama na jednostavan način

Redovito provjeravajte indikatore trošenja guma, kao i tlak u gumama onda kada su hladne. Jeste li znali? Prilikom zamjene guma najnovije se gume uvijek postavljaju na stražnje kotače zbog veće udobnosti i sigurnosti.  

Dacia – postprodajna usluga

Vozite opušteno

Niste slučajno odabrali vozilo Dacia. Povjeravajući nam održavanje ili popravak svojeg vozila Dacia možete biti sigurni da dobivate kvalitetnu uslugu.  

 

 

 

Dacia – jamstvo

Jamstvo i pomoć na cesti

Dacia je uz vas u svakoj situaciji.

 

 

 

 

 

 

Naše web mjesto i njegovi partneri koriste kolačiće za mjerenje publike i performansi web mjesta, prikazuju vam personalizirano i / ili geolocirano oglašavanje i sadržaj i omogućuju vam interakciju s našim sadržajem putem društvenih mreža. Svoj izbor možete promijeniti u bilo kojem trenutku odlaskom na odjeljak "Upravljanje kolačićima" na našoj web stranici.

saznaj više