Amortizeri

Vaši amortizeri jamče udobnu i sigurnu vožnju te osiguravaju dobro prianjanje neovisno o uvjetima na cesti.

Dacia – postprodajna usluga za amortizere za vozila Dacia

Amortizeri

Amortizeri jamče sigurnu i udobnu vožnju, stabilnost i mirnu vožnju neovisno o stanju ceste.

I amortizeri su jedan od ključnih elementara vaše sigurnosti. Uz kočnice i gume, jedna su od tri točke »sigurnosnog trokuta«.


Cesta ih ne štedi… Redovno provjeravajte amortizere na svojem vozilu!

Posebno pripazite na prve znakove smanjene učinkovitosti amortizera koje je lako predvidjeti.

Zaustavni put može se povećati, a gume se brže troše. U nekim se slučajevima povećava opasnost od aquaplaninga (gubitka kontakta s podlogom ako je na cesti veća količina vode). Automobil može i udariti o podlogu pri prelasku preko ležećeg policajca!

Amortizeri su obvezna kontrolna točka na svim tehničkim pregledima. Utvrdi li se greška, možda ćete morati ponoviti pregled.

 

Redovnom provjerom amortizera na servisnim pregledima produžit ćete im životni vijek. Par amortizera potrebno je zamijeniti nakon svakih 80.000 km.

Tijekom provjere amortizera provjerite i geometriju kotača te bez dodatnih troškova zamijenite komplet graničnika kompresije.

 

SAVJET


Prilagodite vožnju i unaprijed se pripremite za nepravilnosti na cesti (oštećenja ceste, rupe itd.) i produljite životni vijek amortizera!

Ne čekajte više!

Saznajte više o amortizerima

Savjeti i trikovi

Naš savjet za dobro držanje ceste: 

  • Amortizere uvijek zamjenjujte u parovima 
  • Provjeravajte amortizere svakih 20.000 km
Otkrijte sve naše savjete i trikove
Dacia – postprodajna usluga

Vozite opušteno

Niste slučajno odabrali vozilo Dacia. Povjeravajući nam održavanje ili popravak svojeg vozila Dacia možete biti sigurni da dobivate kvalitetnu uslugu.

Otkrijte sve naše obveze
Dacia – jamstvo, osiguranje i pomoć

Jamstvo i pomoć na cesti

Dacia je uz vas u svakoj situaciji.

Otkrijte naše usluge
Više informacija. Nastavkom pretraživanja ove internetske stranice slažete se da Renault Nissan Hrvatska i njegovi partneri upotrebljavaju kolačiće za analizu rada i učinkovitosti internetske stranice, objavu prilagođenih oglasa s obzirom na vaše interese te interakciju na društvenim mrežama. | Upravljanje kolačićima|Saznaj više