Daciji su vaša sigurnost i zdravlje na prvom mjestu

U skladu s naputcima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Dacia Hrvatska odlučila je staviti zdravlje pojedinca na prvo mjesto. Stoga je poduzela odgovarajuće mjere i za vas pripremila dodatne upute. Niže navedene informacije ažurirat ćemo redovito i u skladu sa smjernicama nadležnih tijela Republike Hrvatske.
Za sva pitanja obratite nam se na broj 0800 15 16.

Alt Image C29

Obavijest Dacijine prodajne mreže

Obavještavamo vas da u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 19.03.2020. i smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo zatvaramo vrata svojih prodajnih salona te vam savjetujemo da svoj dom napuštate samo onda kada je to zbilja potrebno.

 

Imate dodatna pitanja u vezi svojeg vozila ili Dacijnih usluga? Obratite nam se putem live chata. Rado ćemo vam pomoći.

Live chat

Obavijest servisne mreže Dacia

Mogu li obaviti servis ili popravak svojeg vozila? Kako mogu znati koji su Dacijini servisi otvoreni?


Budući da se trenutno preporučuje izbjegavanje vožnje javnim prijevozom, svjesni smo da je nužno osigurati rad servisnih radionica u kojima nastavljamo obavljati djelatnost popravka i održavanja.


Pridržavamo se odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 19.03.2020. i u prostorima naših servisnih radionica ograničavamo broj istovremeno prisutnih osoba. Pridržavamo se i ostalih odluka s ciljem ograničavanja kontakta. Obratite se izravno našim ovlaštenim servisima i provjerite gdje je moguće obaviti servis ili popravak vozila.


Za više informacija obratite se svojem ovlaštenom serviseru. U slučaju dodatnih pitanja, obratite nam se putem live chata.
 

Live chat
Alt Image C28v0
Alt Image C29

KONFIGURIRAJTE SVOJE DACIA VOZILO

U međuvremenu vas pozivamo da pobliže upoznate našu marku Dacia i konfigurirate svoje idealno vozilo iz udobnosti naslonjača.

Odaberite svoje Dacia vozilo

Imate dodatna pitanja ili vam je potrebna pomoć?

Obratite nam se. Naši će suradnici rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Služba odnosa sa strankama je, zbog ograničenja širenja virusa COVID-19 te promijenjenih okolnosti na tržištu, prilagodila radno vrijeme te dostupnost; ponedjeljak-petak 08:00-16:00.*

 

* Live chat nije dostupan tijekom praznika.

Live chatPišite nam
Alt Image C29